Χώρισαν, Σωκράτης και Κυριακή από το Power of Love; Η φωτογραφία που δίνει τέλος στις φήμες
Showbiz

Χώρισαν, Σωκράτης και Κυριακή από το Power of Love; Η φωτογραφία που δίνει τέλος στις φήμες

Αυτή είναι η φωτό που ανέβασαν μετά από καιρό στο instagram...

Τα τελευταία χρόνια ο ΣΚΑΙ έχει πειραματιστεί ιδιαίτερα στα ριάλιτι προγράμματα, έχοντας εμπλουτίσει την Ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού. Ένα από τα ριάλιτι που σχολιάστηκαν έντονα για δύο σεζόν, ήταν και το Power of Love.

Άντρες και γυναίκες νεαρής ηλικίας, αναζητούσαν τον μεγάλο έρωτα στο σπίτι του ριάλιτι. Καθημερινά, οι εντάσεις, οι διαφωνίες, αλλά και οι εκπλήξεις, απασχολούσαν τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ, με τους συμμετέχοντες να ερωτεύονται μεταξύ τους, δημιουργώντας έτσι τα πρώτα ζευγάρια του Power of Love.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και με το πέρασμα του χρόνου, οι περισσότεροι προχώρησαν την προσωπική τους ζωή, δίνοντας έτσι τέλος στη σχέση που ξεκίνησαν μέσα στο παιχνίδι.

Ελάχιστα ζευγάρια κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον έρωτά τους. Ένας από αυτά και ο Σωκράτης με την Κυριακή. Από τις αρχές τις φετινής σεζόν, το ζευγάρι είχε σταματήσει τις κοινές φωτογραφίες και αναρτήσεις στο instagram, με κάποιους να θεωρούν σίγουρο τον χωρισμό τους. Πρόσφατα, οι δυο τους έβαλαν τέλος στις φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως παραμένουν μαζί!

Δείτε παρακάτω....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved