Λάουρα Λάτσιου: Όλες οι φώτο ανήμερα των γενεθλίων της και το μήνυμα στη μαμά της, Ελένη!
Showbiz

Λάουρα Λάτσιου: Όλες οι φώτο ανήμερα των γενεθλίων της και το μήνυμα στη μαμά της, Ελένη!

H Λάουρα Λάτσιου είχε γενέθλια και τόσο η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη αλλά και ο αδερφός της, Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσαν τις πιο όμορφες φωτογραφίες μαζί της! 

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε χρόνο κάνει τα γενέθλια της Λάουρας μαζί με της Βαλέριας, μιας και έχουν λίγες μέρες διαφορά… Όπως έχει αποκαλύψει η παρουσιάστρια διοργανώνει ένα πάρτι για φίλους και συγγενείς κάθε χρόνο στο σπίτι της. Φέτος όμως λόγω της πανδημίας, η Ελένη Μενεγάκη δεν διοργάνωσε κάποιο πάρτι και τα δυο κορίτσια της, Λάουρα και Βαλέρια γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους κάνοντας ένα μικρό οικογενειακό πάρτι!

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία από το οικογενειακό πάρτι και έγραψε: «Όλο μου το είναι φωνάζει ποσό σ αγαπώ ! Κορίτσι μου αγαπημένο θέλω να είσαι ευτυχισμένη ! Χρόνια σου πολλά Λαουρα ! Σε λατρεύουμε ! 9/2/2005 ! #eleni #birthdaygirl 🎂 ❤️#16 #τυχερημανουλα»!

Και ο Άγγελος Λάτσιος με τη σειρά του πόσταρε δύο υπέροχες φωτογραφίες με την κούκλα αδερφή του δείχνοντας σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους του πόσο την λατρεύει!

Η Λάουρα Λάτσιου η οποία έγινε 16 χρονών σχολίασε τη φωτογραφία που ανήρτησε η μαμά της και της έγραψε πόσο την αγαπά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved