Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με τη μαμά της και θα πάθετε πλάκα με το πόσο μοιάζουν!
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με τη μαμά της και θα πάθετε πλάκα με το πόσο μοιάζουν!

Αν υπάρχει μία μαμά και μία κόρη στον κόσμο που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, είναι σίγουρα η Βίκυ Καγιά με τη μητέρα της Αλεξάνδρα

Η όμορφη παρουσιάστρια και κριτής του GNTM έχει ισχυρό δέσιμο με τη μητέρα της η οποία, όπως έχει πει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις της η Βίκυ Καγιά την έκανε σε πολύ νεαρή ηλικία, όπως και τον αδελφό της.

Δέθηκαν πολύ, μεγάλωσαν σχεδόν μαζί και ανέκαθεν υπήρξαν πολύ κοντά η μία με την άλλη.

Μάλιστα, όταν η Βίκυ Καγιά άνοιξε τη σχολή Workshop είχε και τη μητέρα της για συνεργάτη όμως αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος σε αυτή τη συνεργασία, μένοντας στις πιο προσωπικές και στενές σχέσεις αίματος.

«Η συνεργασία μας ήταν πολύ δύσκολη, συνεχώς τσακωνόμασταν. Η μαμά μου δεν μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες, με έβλεπε σαν την κόρη της, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Για παράδειγμα, εγώ καιγόμουν με την Εφορία, τα επιμελητήρια, έπρεπε να συναντηθώ με τους καθηγητές και εκείνη ερχόταν να μου δώσει να πιω την πορτοκαλάδα μου.

Ένα χρόνο πριν μείνω έγκυος, για το καλό και των δυο μας, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία. Η Αλεξάνδρα εκείνο το διάστημα ταξίδεψε πολύ με τις φίλες της και τώρα πλέον είναι μια full time γιαγιά. Δεν περίμενα να γίνει τόσο καλή γιαγιά. Είναι πολύ αφοσιωμένη στη Μπιάνκα και της μαθαίνει πολύ όμορφα πράγματα» είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της παλιότερα η Βίκυ Καγιά και στη συνέχεια αποκάλυπτε:

«Ήταν 17 ετών όταν με έφερε στον κόσμο, οπότε ουσιαστικά έχει μεγαλώσει μαζί μας. Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στην εφηβεία, χάλασαν τα πράγματα και διαταράχτηκε η ισορροπία, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Εκείνη την περίοδο ξεκινούσα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, οπότε συνέβησαν όλα την κατάλληλη στιγμή. Ήταν για μένα διέξοδος».

Το σίγουρο είναι πως η γιαγιά Αλεξάνδρα είναι πλέον πολύ αφοσιωμένη στην οικογένεια και την κόρη της με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Αρκεί να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να το διαπιστώσετε και εσείς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved