Δημήτρης Μοθωναίος: Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις συναδέλφων του μετά την σοκαριστική εξομολόγησή του
Showbiz

Δημήτρης Μοθωναίος: Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις συναδέλφων του μετά την σοκαριστική εξομολόγησή του

«Γροθιά» στο στομάχι ήταν η εξομολόγηση του Δημήτρη Μοωαναίου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από την ηλικία των έξι ετών.

Ο ηθοποιός μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε όταν ο ίδιος έπεσε θύμα.

«Υπήρχε πρόσωπο στο πολύ στενό οικογενειακό μου περιβάλλον που με κακοποίησε σε πολύ μικρή ηλικία.
Το παιδί δεν κατανοεί αυτή την πράξη ως κακοποίηση. Είναι αδύναμη η ψυχή, όταν δεν έχει εκπαιδευτεί. Για πάρα πολλά χρόνια δεν το καταλάβαινα. Αυτό είναι κάτι που ξεκίνησε στα 6, γινόταν κατά εξακολούθηση. Ένιωθα ότι ήταν ένας άνθρωπος που με αγαπούσε πάρα πολύ. Η τελευταία φορά που έγινε, πάγωσα…

Έκανα 11 χρόνια ψυχοθεραπεία για να δουλέψω αυτό που μου έχει συμβεί. Αγνοούσα όλα αυτά τα περιστατικά και όταν έγινε κάτι πιο χειροπιαστό όταν ήμουν 26 χρονών και ήρθε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, έκανε μια κίνηση που πια δεν μπορούσα να την αγνοήσω, τότε το σώμα μου ξύπνησε. Η σκέψη που έκανε το μυαλό μου είναι ότι αυτό συμβαίνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν έγινε κάτι ολοκληρωμένο να το πω κομψά, είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος πάγωσε…

Στην ηλικία των 26 ετών κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος με κακοποιούσε. Όταν τον αντιμετώπισα ευθέως μου ζήτησε να το ξεχάσω, με απείλησε να μην το πω σε κανέναν. Για πάρα πολλά χρόνια φοβόμουν… Οι γονείς μου για δικούς τους λόγους από δική τους αδυναμία, δεν με στήριξαν, δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός», είπε μεταξύ άλλων στη συγκλονιστική του εξομολόγηση ο ηθοποιός.

Μετά την προβολή της συνέντευξης πολλοί ήταν οι ηθοποιοί, που έσπευσαν να τον συγχαρούν για το θάρρος του να μιλήσει δημόσια αλλά και για να του εκφράσουν την αγάπη τους.

Δες στη gallery τα συγκλονιστικά μηνύματα των συνάδελφων του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved