Αντελίνα Βαρθακούρη: Ο Χάρης γιορτάζει κι εκείνη του κάνει ερωτική εξομολόγηση
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ο Χάρης γιορτάζει κι εκείνη του κάνει ερωτική εξομολόγηση

Την ονομαστική του εορτή έχει ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης είναι ξανά μαζί στην τηλεόραση και το τηλεοπτικό κοινό δείχνει να ξαναθυμάται τις ωραίες στιγμές που μας είχαν χαρίσει στην προηγούμενη συνεργασία τους, όταν είχαν λάβει μαζί μέρος στο Globetrotters.

Το ζευγάρι το Σάββατο (30-01) έκανε πρεμιέρα στο νέο του τηλεοπτικό του σπίτι στο ΣΚΑΙ με την εκπομπή «Σου Κου Family» και ναι, είναι αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν… να περνάνε καλά, να βγαίνει προς τα έξω, να διασκεδάζουν, να μοιράζονται και να είναι αληθινοί!

Η όμορφη παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εύχεται «χρόνια πολλά» στον άντρα της και το μήνυμα είναι μια αληθινή ερωτική εξομολόγηση.

«Η δύναμη του αληθινού ΜΑΖΙ... όταν το ΜΑΖΙ είναι αληθινό έχει μια ακατανίκητη δύναμη αλλά για να τη γευτείς και να πιεις το γάργαρο νερό της πηγής της πρέπει να ματώσεις γιατί ο δρόμος έχει ανηφόρες, αγκάθια και σκοτάδια και για να παραμείνει το ΜΑΖΙ για ΠΑΝΤΑ πρέπει να πιστεύεις “στο για ΠΑΝΤΑ” και να αντέχεις να ταξιδεύεις χέρι-χέρι με την ταπεινότητα, τον αγώνα και την συγχώρεση, αλλά όταν το όνειρο για την “τελευταία ανάσα” είναι κοινό και σας βρίσκει ΜΑΖΙ, τότε η διαδρομή γινεται πιο εύκολη ή εσυ που αγαπάς τόσο, την αισθάνεσαι πιο εύκολη και οι δυσκολίες που ζείτε μαζί γράφουν ως μαθήματα και τότε γίνεσαι καλύτερος και πιο όμορφος άνθρωπος... δώσε χώρο στο ΜΑΖΙ, δώσε χώρο στην ΑΓΑΠΗ, που τόσα μπορεί να καταφέρει σε τούτο τον κόσμο.
Εδώ με το δικό μου ΜΑΖΙ...τον δικό μου Χαραλάμπη που λατρευω!!! @harryvarthakouris
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ, ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ...ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!❤️❤️❤️❤️🌟🌟🌟🌟💐💐💐», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved