Άρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" άρχισε τις βόλτες με τον νεογέννητο γιο του
Showbiz

Άρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" άρχισε τις βόλτες με τον νεογέννητο γιο του

Άρης Τσάπης: Ο γνωστός ηθοποιός έγινε πρόσφατα πατέρας!

Τον γνωρίσαμε σε αρκετά νεαρή ηλικία, ως τον μεσαίο γιο της οικογένειας, Μαυροτσούκαλου, για τη σειρά του Mega, Ευτυχισμένοι Μαζί!

Σήμερα ο Άρης Τσάπης, αν και νεαρό ακόμη, έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Λίγο πριν το φινάλε του 2020, ο ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για το μωράκι που έφερε στον κόσμο η αγαπημένη του.

"Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία. Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαιριά στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη. Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017. Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια", είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για τη σχέση με την αγαπημένη του.

Το νεαρό ζευγάρι βιώνει τις μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά του, ενώ οι πρώτες βόλτες με το νεογέννητο μωρό, έχουν ξεκινήσει.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved