Demy: Μιλά πρώτη φορά για την ψυχική πάθηση που έχει από παιδί
Showbiz

Demy: Μιλά πρώτη φορά για την ψυχική πάθηση που έχει από παιδί

H Demy η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως από μικρό παιδί πάσχει από μία ψυχική πάθηση, την ψυχική νόσο «OCD», και αναφέρθηκε στις φοβίες και τα άγχη που την ταλαιπωρούν εξαιτίας της πάθησής της.

Αρχικά αναφέρθηκε στην Eurovision το 2017 που πήρε την 19η θέση: «Ένιωθα δέος και συγκίνηση. Αλλά αγχώθηκα πολύ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ζορίστηκα πολύ. Πήγα στη Eurovision πολύ κουρασμένη.

Το αποτέλεσμα μετράει όσο cool κι αν το παίζουμε. Είχα συνηθίσει πάντα να είμαι πρώτη. Οπότε αυτό στη Eurovision, ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ. Μετά τη Eurovision, ένιωθα σαν να μην ήθελα να τραγουδάω. Δεν αναγνώριζα τη φωνή μου και κουραζόμουν γρήγορα. Με την καραντίνα, μου έλειψε αυτό που κάνω.»!

Όσο για την ψυχική πάθηση που έχει από παιδί και λέγεται OCD, είπε: «Έχω εμμονή να τακτοποιώ κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, για να μη μου συμβεί κάτι κακό. Ο σύντροφός μου το ξέρει για το “OCD”.

Επειδή κοιμάται πρώτος, δε βλέπει κιόλας αυτά που συμβαίνουν. Είναι πράγματα που δεν έχουν λογική. Αν δεν το έχεις βιώσει δεν μπορείς να το καταλάβεις. Από παιδάκι είχα φοβίες και αγχωνόμουν.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved