Πηνελόπη Πιτσούλη: «Όποιος έκανε κακό να τιμωρηθεί»
Showbiz

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Όποιος έκανε κακό να τιμωρηθεί»

Στο Πρωινό μίλησε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη το πρωί της Πέμπτης (11-02), για τις καταγγελίες κακοποίησης στο χώρο του θεάματος.

Η πρωταγωνίστρια της σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», δεν μπορεί να διανοηθεί τα όσα ακούει να συμβαίνουν.

«Δεν ήμουν με τίποτα υποψιασμένη. Δεν μου έτυχε ποτέ τίποτα και δεν αμφιβάλω για τίποτα από όλα όσα λένε τα κορίτσια. Είμαι με τις γυναίκες. Μαζί τους είμαι γιατί είμαι μάνα, γιαγιά, έχω αγόρι και δυο εγγονές και υποστηρίζω τα κορίτσια και δεν ψάχνω να βρω αυτό που λένε «μα, τώρα το θυμήθηκε;». Ναι, τώρα το θυμήθηκαν. Δεν μπορεί να είσαι με το μέρος του θύτη. Είσαι με το θύμα. Για μένα αυτά τα πλάσματα είναι θύματα και κακώς τόσο καιρό το κρατούσαν μέσα τους», είπε και συνέχισε:

«Με τον συνάδελφο, δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ, δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί. Ευγενικός, καλός μια χαρά. Όταν λοιπόν σου λένε, έγινε αυτό, έχω μέσα μου μια θλίψη που νιώθω άσχημα και λέω δεν θέλω να ακούσω, να ξέρω. Η θέση μου για όλο αυτό που γίνεται είναι ότι πρέπει να τιμωρηθούν».

Όσο για τη σειρά, είπε: «Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάμε τα γυρίσματα. Τι να πω… δεν ξέρω. Δεν γίνονται αυτά μόνο στο θέατρο, παιδιά. Ας είναι το τελευταίο κακό που βρήκε τον τόπο μας», είπε.

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις της στην εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved