Ελένη Μενεγάκη: Η απίθανη φωτό της! Αγκαλιά με το τριαντάφυλλο του Αγίου Βαλεντίνου
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η απίθανη φωτό της! Αγκαλιά με το τριαντάφυλλο του Αγίου Βαλεντίνου

Άγιος Βαλεντίνος: Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και η Ελένη Μενεγάκη μας χάρισε μια απίθανη φωτογραφία!

Η παρουσιάστρια όσο χρόνια έκανε τηλεόραση γιόρταζε δεόντως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Και πώς όχι αφού κι εκείνη ζει τον έρωτα στο πλευρό του άντρα της, Ματέο Παντζόπουλου.

Μπορεί τη φετινή χρονιά να μην τη δούμε στην τηλεόραση με το κατακόκκινο φόρεμά της, χρώμα που λατρεύει και επιλέγει για να τιμήσει τον έρωτα, ωστόσο σίγουρα θα μας πει κι εκείνη τις ευχές της μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Instagram.

Ήδη μάλιστα μας έδωσε μια γεύση αφού απαθανατίστηκε αγκαλιά με το «αιώνιο» κόκκινο τριαντάφυλλο του έρωτα σε σχήμα καρδιάς.

Φορώντας ένα λευκό t-shirt και με λαμπερό χαμόγελο, το κρατά στα χεριά και σημειώνει μεταξύ άλλων στη λεζάντα: «Όταν φτάνει η στιγμή που θέλεις να δεις, να αισθανθείς και να μυρίσεις την μοναδικότητα των ΑΜΜΑ ROSES».

Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δέκα χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η Ελένη Μενεγάκη λάμπει στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου και αυτό είναι κάτι που μπορεί κανείς να διακρίνει σε κάθε κοινή τους φωτογραφία…

Το ζευγάρι πριν μερικά χρόνια απέκτησε την κόρη του, Μαρίνα και εκ τότε η παρουσιάστρια άρχισε να μιλά ανοιχτά μέσα από την εκπομπή της για τον Μάκη της, τον άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή.

«Εμένα μου αρέσει να φοράω τη βέρα μου, δεν την φοράω για να τη δει κανείς. Φοράω τόσα πράγματα από πάνω ποιος θα τη δει τη βέρα; Το έχω πιο πολύ ψυχολογικό, ότι η βέρα αυτή έχει διαβαστεί και δε θέλω να τη βγάλω από τα χέρια μου. Για να τη βγάλω πρέπει να βγάλω και τον άνθρωπο που μου έβαλε τη βέρα. Το έχω γρουσουζιά δεν μπορώ χωρίς τη βέρα μου. Ο καθένας όπως το βλέπει. Στο δικό μου μυαλό δεν έχω για καλό η βέρα να βγαίνει και τσεκάρω καθημερινά το δάχτυλο», έχει πει σε μια από τις αναφορές της στον σύζυγό της.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved