Ρένια Λουϊζίδου: «Θεωρώ χυδαίο το ερώτημα, "Γιατί τώρα;"»
Showbiz

Ρένια Λουϊζίδου: «Θεωρώ χυδαίο το ερώτημα, "Γιατί τώρα;"»

Ρένια Λουϊζίδου: Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε όλες τις εξελίξεις μετά τις βαριές καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής!

Η Ρένια Λουϊζίδου, έχοντας αρκετή εμπειρία και μετρώντας δεκαετίες πλέον στο χώρο της υποκριτικής, μίλησε για τις πρόσφατες αποκαλύψεις συναδέρφων της, οι οποίοι αποφάσισαν να καταγγείλουν ανοιχτά τα όσα βίωσαν, από ανθρώπους του χώρου. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη...

Τον τελευταίο καιρό πολλοί συνάδελφοι σας, γυναίκες και άντρες, καταγγέλλουν τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της. Ποια είναι η άποψη σας;

Κάποια στιγμή ωριμάζουν οι συνθήκες, και γι' αυτόν τον λόγο θεω­ρώ χυδαίο το ερώτημα «Γιατί τώρα;», όπου κάποιος μπορεί να συ­γκροτήσει τον εαυτό του και να καταγγείλει τη βία. Τώρα είναι δια­θέσιμα τ' αυτιά των ανθρώπων για ν' ακούσουν. Πολλά απ' αυτά που έχουν κυκλοφορήσει για τον χώρο μας ήταν ψίθυροι και κοινό μυ­στικό. Αυτά, όμως, δεν αφορούν μόνο τον δικό μας χώρο, αλλά και άλλους. Πρόκειται για ένα ευρύτερο κοινωνικό πρόβλημα.

Όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα είχατε ακούσει ή κάποια πράγματα, ενδεχομένως, ξεπέρασαν τη φαντασία σας;

Θα έχεις προσέξει ότι, μιλώντας με εμάς που δεν είμαστε ούτε στους καταγγελόμενους ούτε στους καταγγέλλοντες, δεν έχει υπάρξει κά­ποιος που να έχει πέσει από τα σύννεφα. Όλοι ξέραμε μεμονωμένα περιστατικά. Όμως, όταν τα πράγματα βγαίνουν στο φως και λέγο­νται δυνατά και καθαρά, δεν φαντάζεσαι το συνολικό μέγεθος.

Πλέον, μπορούμε να πούμε ότι ο κόσμος αρχίζει να αλλάζει;

Το κέρδος από όλο αυτό δεν είναι να διαπομπευθούν άνθρωποι, αλ­λά να ελπίσουμε και να ονειρευτούμε μια αλλαγή στον κόσμο. Οι άν­θρωποι που πήραν το τεράστιο κόστος της προσωπικής έκθεσης, γιατί δεν το έκαναν για πλάκα ή για να εκδικηθούν, διευκολύνουν το αύριο όλων μας. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, χωρίς να μειώνουμε τις μαρτυρίες όσων έχουν να πουν κάτι σοβαρό, και να το διαφυλάξουμε για μελλοντικά. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την εκτίμηση και τον θαυμασμό μου.

Τέλος, έχουν βάση οι πληροφορίες που θέλουν να γίνεστε «Λωξάντρα» για τις ανάγκες της νέας τηλεοπτικής μεταφο­ράς από τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη; Αυτή την περίοδο γίνονται κάποιες πρώτες, αναγνωριστικές επα­φές, και μία από αυτές είναι για τη «Λωξάντρα». Ωστόσο, μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Εί­ναι πολύ νωρίς.

Πηγή: ΜYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved