Survivor: Τριαντάφυλλος: Αυτό είναι το... ευαίσθητο σημείο του και το ξέρουν λίγοι!
Showbiz

Survivor: Τριαντάφυλλος: Αυτό είναι το... ευαίσθητο σημείο του και το ξέρουν λίγοι!

Survivor: Όταν βρίσκεσαι σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι επιβίωσης όπως είναι το Survivor, δεν είναι και πολύ καλό οι αντίπαλοι να γνωρίζουν το... αδύναμο σημείο σου. 

Ποιο είναι αυτό για τον Τριαντάφυλλο; Μα φυσικά η αδυναμία που έχει για την οικογένειά του, τη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη και τον γιο τους Νικόλα.

Ο τραγουδιστής από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο δεν έκρυψε ότι η οικογένειά του είναι ό,τι πολυτιμότερο για εκείνον και γι' αυτό όποτε αναφέρεται σε εκείνους, συγκινείται πολύ.

Ο Τριαντάφυλλος είναι παντρεμένος με τη Δήμητρά του από το 2014 και μόλις πριν από πέντε χρόνια έφεραν στον κόσμο τον γιο τους που είναι τα πάντα και για τους δύο. Μάλιστα στα γενέθλιά του πριν από τρία χρόνια, ο ευτυχισμένος μπαμπάς είχε γράψει για εκείνον ένα πολύ τρυφερό μήνυμα:

«Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια σε κράτησα αγκαλιά μου και από τότε άλλαξε όλη η ζωή μου, είσαι ένα πανέξυπνο, όμορφο, δυνατό αντράκι γεμάτο χαρά που κάθε μέρα με αυτά που μου λες απλά με τρελαίνεις, είσαι το αυτοκολητάκι μου ψυχή μου, σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, γεμάτα χαρές. ΣΑΓΑΠΑΩ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ !!! Σε ευχαριστώ ΘΕΕ μου για αυτό το δώρο σε ευχαριστώ που έφερες στο δρόμο μου την Δήμητρα μου σε ευχαριστώ για όλα !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!».

Η Δήμητρα και ο Νικόλας είναι το ευαίσθητο σημείο του, όχι όμως και αχίλλειος πτέρνα του αφού αποτελούν την κινητήρια δύναμή του για όλα.

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειά του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved