Κοραλία Καράντη: «Έδωσα μια μάχη μόνη μου, την ξεπέρασα, φώναξα και δεν εισακούστηκα»
Showbiz

Κοραλία Καράντη: «Έδωσα μια μάχη μόνη μου, την ξεπέρασα, φώναξα και δεν εισακούστηκα»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη, φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (11-02) η Κοραλία Καράντη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πληθώρα καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με την ίδια να αποκαλύπτει πως και η ίδια έχει πέσει θύμα, όχι σεξουαλικής παρενόχλησης.


«Έχω χάσει τον ύπνο μου με όλες αυτές τις αποκαλύψεις. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι δεν είναι το θέατρο. Αυτή τη στιγμή το θέατρο βάλλεται σε αυτόν τον τραγικό βαθμό να νομίζει κάνεις κι από πάνω ότι αυτό είναι οι θεατρίνοι. Σε ένα πολύ μακρινό παρελθόν έχω βρεθεί κι εγώ αντιμέτωπη με παρόμοια κατάσταση απέναντι σε κάποιον.

Δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλική υπόσταση. Είναι μια μάχη που την έδωσα μόνη μου, την ξεπέρασα, φώναξα και δεν εισακούστηκα… Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση αν αυτή η ιστορία καταλήξει στο δικαστήριο θα πάω σαν μάρτυρας στο θέμα. Δεν είναι όλα τα περιστατικά το ίδιο... Υπάρχουν περιστατικά που είναι ποινικά κολάσιμα, δεν μπορείς να τα βάλεις όλα μαζί. Τους αλαζόνες τους αναλαμβάνει η ζωή μόνη της ενώ τους ψυχικά άρρωστους, τους εν δυνάμει βιαστές τους αναλαμβάνει ο νόμος»


«Κυρία Καράντη, υπήρξατε θύμα ή μάρτυρας;», ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης, με την ηθοποιό να απαντάει: «Υπήρξα ότι υπήρξα, ξέρουν οι παλαιότεροι. Εκείνη την εποχή δεν είχα κανέναν να μου συμπαρασταθεί. Φυσικά και το φώναξα», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved