Άγιος Βαλεντίνος: Αυτοί είναι οι επώνυμοι που θα γιορτάσουν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Αυτοί είναι οι επώνυμοι που θα γιορτάσουν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη

Άγιος Βαλεντίνος: Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz κάνουν ήδη τα πλάνα του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Και μπορεί τη φετινή χρονιά, λόγω της κατάστασης να μην καταφέρουν να κάνουν έξοδο σε κάποιο εστιατόριο ή έστω σε ένα μπαράκι έτσι για το καλό που λένε, ωστόσο θα μείνουν στο σπίτι και οι στιγμές θα είναι ακόμη πιο ζεστές.

Όχι, πως τα ερωτευμένα ζευγάρια περιμένουν αυτή την ημέρα για να γιορτάσουν τον έρωτά τους, αλλά ένα λουλούδι, ένα γεύμα λίγο πιο επίσημο τα απαιτεί η συγκεκριμένη γιορτή.

Ποιοι είναι όμως οι επώνυμοι που θα γιορτάσουν τον έρωτά τους για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη, αφού έχουν αποφασίσει να κάνουν στη σχέση τους το επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης;

Μαρία ΗλιάκηΣτέλιος Μανουσάκης

Εδώ και δύο μήνες η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στη Ζυρίχη, εκεί όπου μένει μόνιμα και εργάζεται ο σύντροφός της, ο οποίος είναι γυναικολόγος.

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μετακόμισαν και η παρουσιάστρια μας έδωσε μία μικρή γεύση από το νέο σπιτικό τους και είναι εντυπωσιακό!


Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΒασίλης Σταθοκωστόπουλος

Τον έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και φυσικά θα γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο κάτω από την ίδια στέγη, αφού μένουν και μαζί.

«Είμαι πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Αυτά δεν τα προγραμματίζεις στη ζωή σου, έρχονται ξαφνικά. Με τον Βασίλη έχουμε μια πολύ ωραία καθημερινότητα, μοιραζόμαστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθούμε να αξιοποιούμε τον χρόνο μας ευχάριστα. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή τόσο έντονα με τον κόσμο», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δανάη ΠαππάΛάμπρος Λάζαρης

Τα ζευγάρι πριν μερικούς μήνες μετακόμισε στη δική του «φωλιά», αφού ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τα νότια προάστια και βρήκε σπίτι στον Χολαργό, όπου ζει με την όμορφη ηθοποιό.

Tο «σπίτι τους», όπως το αποκαλούν, είναι ένα σημαντικό βήμα για τη σχέση τους, που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, έχουν γνωριστεί και οι οικογένειες τους, ενώ η Δανάη Παππά έχει κερδίσει τις καρδιές όλων όσοι ανήκουν στο κοντινό περιβάλλον του συντρόφου της.

Ευγενία Δημητροπούλου

Στα καλύτερά της η Ευγενία Δημητροπούλου. Η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς του Ant1 «Ήλιος» πρόσφατα αποκάλυψε στην εκπομπή Το Πρωινό ότι αρραβωνιάστηκε.

Το ζευγάρι μένει μαζί και προετοιμάζει το γάμο του. «Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν μια μέρα που γύρισα από το γύρισμα και ήταν μέσα σε αυτά τα απανωτά lockdown που κάποια στιγμή τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Ήταν κάτι όμορφο και πραγματικά απροσδόκητο για εμένα. Εγώ αγχώνομαι με τον προγραμματισμό στα προσωπικά μου, το ζω και λέω “ωραία, ό,τι είναι καλό να έρθει”», δήλωσε πρόσφατα.

Δες τη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved