Τόνυ Δημητρίου: Μιλά για το νέο του επαγγελματικό βήμα εκτός υποκριτικής
Showbiz

Τόνυ Δημητρίου: Μιλά για το νέο του επαγγελματικό βήμα εκτός υποκριτικής

Τόνυ Δημητρίου: Η μεγάλη επιχειρηματική κίνηση του ηθοποιού εν μέσω πανδημίας...

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές, ενώ το νέο του επαγγελματικό βήμα, απέχει πολύ από το χώρο της υποκριτικής. Ο Τόνυ Δημητρίου απέκτησε το δικό του κατάστημα και μιλά για την επιχειρηματική του κίνηση.

-Μέσα σε μια τόσο δύσκολη εποχή που βιώνουμε, είναι αρκετά τολμηρό το εγχείρημα σου.

Το μαγαζί το έχω ανοίξει εδώ και τρεις μήνες, το έκανα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ήμουν σίγουρος ότι θα έρθει κι άλλο Lockdown, κι ήξερα ότι οι καλλιτέχνες θα έχουμε πρόβλημα. Ηθοποιός ήμουν πάντα και θα είμαι, επιχειρηματίας υπήρξα και νεότερος. Κάποτε στου Ψυρρή, είχα ανοίξει ένα μπαρ κι ένα κλαμπ, ενώ
σιγά-σιγά βρέθηκα συνέταιρος σε 4-5 μαγαζιά. Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα πήγε αρκετά καλά, σαφώς ήταν άλλες εποχές, τίποτα όμως δεν διαρκεί για πάντα, μετά ήρθε η κρίση και για να είσαι κερδισμένος στο τέλος της ημέρας ήθελε φοβερή διαχείριση.

-Η πλειοψηφία των καλλιτεχνών δηλώνει ότι έχει αποτύχει σε τέτοιας μορφής επιχειρηματικές δραστηριότητες, ότι... πέφτουν έξω.

Πρέπει να κάνεις καλό κουμάντο, να μη θεωρείς την επιτυχία δεδομένη και για πάντα, να πληρώνεις τους προμηθευτές σου, το κράτος και ό,τι άλλο προκύψει έγκαιρα, μετά, ό,τι μείνει, αν μείνει, είναι το κέρδος, αυτό μόνο μπορείς να ξοδέψεις.

Πώς σε αντιμετώπιζαν οι θαμώνες;

Πολλές φορές τους έκανε εντύπωση, αλλά πιστεύω θετική.

-Δεν υπήρξαν ματιές απαξιωτικές ή της "κατάρριψης του μύθου" που φέρει ένας προβεβλημένος ηθοποιός, όταν καθαρίζει το τασάκι με τα αποτσίγαρα;

Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι σκέπτονταν, αλλά η συμπεριφορά τους ήταν θετική απέναντι μου, με έβλεπαν σαν έναν άνθρωπο απλό, ο οποίος έκανε τη δουλειά του.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved