Τόνυ Δημητρίου: «Ξέρουν πού τους παίρνει συνήθως να κάνουν κάτι τέτοιο»
Showbiz

Τόνυ Δημητρίου: «Ξέρουν πού τους παίρνει συνήθως να κάνουν κάτι τέτοιο»

Τόνυ Δημητρίου: Ο γνωστός ηθοποιός τοποθετείται για τις εξελίξεις μετά τις βαριές καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής.

Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, με πολλές συμμετοχές σε τηλεόραση και θέατρο. Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σάλο μετά τις σοβαρές καταγγελίες κατά γνωστών ηθοποιών και σκηνοθετών.

-Τις τελευταίες ήμερες υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις, πολλές δηλώσεις για σεξουαλική, λεκτική και ψυχολογική βία... συνάδελφοι σου κατά συναδέλφων σου...

Σε γενικές γραμμές οι σοβαρές καταγγελίες από πλειάδα κοριτσιών, αλλά και αγοριών, δεν μπορεί να είναι αβάσιμες. Το να βγει κάποιος και να πει κάτι για κάποιον μπορεί να το αμφισβητήσει, αλλά αν βγουν ξαφνικά πέντε κορίτσια και μιλήσουν για το ίδιο πρόσωπα, αυτό μάλλον δείχνει κάτι. Δεν είναι κορίτσια από το πουθενά, που απλά θέλουν να πουν "κάτι" για να κάνουν ντόρο, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν και τέτοια φαινόμενα, που θα θολώσουν τα νερά του πραγματικού προβλήματος.

-Δηλαδή;

Εννοώ, ότι εκεί που πρέπει να εστιάσει σε 3-5 ανθρώπους, που έχουν εγκληματήσει κατά άλλων ανθρώπων-συναδέλφων, βγαίνοντας ο κάθε πικραμένος να πει κάτι δικό του, μόνο και μόνο για να εμφανιστεί στις κάμερες, αποπροσανατολίζει την προσοχή από το πραγματικό πρόβλημα. Είναι οι συγκυρίες στο επάγγελμα μας, αλλά και στον χώρο του αθλητισμού, όπως και των δημοσιογράφων, που πέφτουν επάνω τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη στιγμή, το έδαφος ήταν κατάλληλο για να αναδειχθεί το πρόβλημα, ίσως σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, που θα γινόταν κάτι άλλο σημαντικό, να μην έδιναν τα Μέσα την πρέπουσα σημασία, τώρα για κάποιους λόγους ήρθε κι...έδεσε.

-Είναι θέματα τα οποία γνώριζες όπως και πολύς κόσμος μέσα από τον χώρο;


Φυσικά όταν είσαι σ' ένα χώρο 31 χρόνια, ακούς πράγματα για τον καθένα...
Θα τους ακολουθεί υστεροφημία τους. Λίγο-παλύ ξέρουμε ποιος είναι ποιος. Ξέρεις ότι ο τάδε μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα σε μια συνεργασία επειδή είναι περίεργος. Αυτό που δεν ξέραμε ήταν οι λεπτομέρειες και πόσους είχε ή είχαν ταλαιπωρήσει - παρενοχλήσει, κι αν με τα χρόνια έμειναν αδιόρθωτοι. Δεν είχα βρεθεί μάρτυρας σε τέτοιο περιστατικό, προφανώς γιατί αυτοί οι άνθρωποι απομονώνουν αυτούς που θέλουν κι έχουν στο στόχαστρο. Ξέρουν πού τους παίρνει συνήθως να κάνουν κάτι τέτοιο. Εμένα δεν μου έχει φερθεί κανένας «σκάρτα» επί σκηνής ή σε καμαρίνια, προφανώς λόγω σωματικής διάπλασης και της τρέλας που κουβαλάω. Σπάνια θα δεις λιοντάρι να επιτίθεται σε αφρικανικό ελέφαντα, γιατί απλά θα το πατήσει.


Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved