Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Είμαι άνεργος εδώ και ένα χρόνο»
Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Είμαι άνεργος εδώ και ένα χρόνο»

Στη Μύκονο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με την σύντροφό του, Ελένη.

Εκεί θα παραμείνει αφού όπως δηλώνει δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει στην Αθήνα με τη δεδομένη κατάσταση.
Σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά του ο αγαπημένος τραγουδιστής παραμένει εκτός δουλειάς.
«Είμαι σε μια αναμονή και εγώ… Όπως αρκετοί συνάδερφού μου. Είμαι ένα χρόνο άνεργος, μετά την εμφάνιση μου με τον Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda δεν ξαναδούλεψα. Δεν έχω πιάσει μικρόφωνο ένα χρόνο», εξηγεί στην ON time και τη Σπυριδούλα Τριάντου.
Ο ίδιος μιλά και για τις εκπομπές στις οποίες εμφανίζονται καλλιτέχνες χωρίς όμως να πληρώνονται.


«Διάβασα μια επιστολή από το πανελλήνιο σωματείο τραγουδιστών την οποία υπέγραψα και εγώ και αναφέρει πως πλέον όταν θα πηγαίνουν σε εκπομπή οι καλλιτέχνες θα υπάρχει αμοιβή ακόμα και για τους μουσικούς. Όμως αυτό πρέπει να τηρηθεί από όλους, να γίνει κάτι μαζικά όπως στο εξωτερικό. Να αμείβονται για ότι προσφέρουν. Θέλει αντίδραση και πιστεύω πως θα γίνει… Οι εκπομπές βγάζουν χρήματα από τους χορηγούς», δηλώνει.
Όσο για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών που είδαν το φως της δημοσιότητας σαχλιάζει πως «Από το λίγο που μαθαίνω δεν πιστεύω πως υπάρχου τέτοιοι άνθρωποι . Οι ένοχοι θα πρέπει να ξεμπροστιάζονται, να παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Ωστόσο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να μην πάρει η μπάλα και άλλους άδικα. Χρειάζεται ψυχραιμία. Να μην πληρώσουν και άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει. Όσια για τον δικό μου κλάδο; Όταν θα ξεκινήσουν δεν θα τελειώνουμε ούτε το 2100» ολοκληρώνει. Τέλος σε ότι αφορά τον γάμο του που έχει ακυρωθεί δυο φορές λόγω καραντίνας εξηγεί πως «Όταν με αφήσουν να παντρευτώ όπως θέλω, θα το κάνω. Χωρίς μάσκες και με αγκαλιές», ολοκληρώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved