Survivor: Αυτός είναι ο νικητής στο instagram - Μετρά πάνω από 350k followers
Showbiz

Survivor: Αυτός είναι ο νικητής στο instagram - Μετρά πάνω από 350k followers

Survivor: Τι συνέβη όταν οι Μαχητές έχουν μεγαλύτερο κοινό από τους Διάσημους του παιχνιδιού;

Ο ΣΚΑΙ φέτος αποφάσισε να εντάξει ξανά στο πρόγραμμά του το Surivor, ένα ριάλιτι το οποίο τις προηγούμενες χρονιές κατάφερε να χτυπήσει κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης.

Το Survivor 4 αρχικά χωρίστηκε σε Διάσημους αλλά και Μαχητές παίκτες, κάτι που σύντομα άλλαξε, μετά τις ανακατατάξεις των ομάδων αλλά και τις προσθήκες νέων παικτών.

Οι παίκτες του φετινού ριάλιτι, χωρίζονται πλέον σε Μπλε και Κόκκινους, ενώ τα social media, παίρνουν... φωτιά με την προβολή του κάθε νέου επεισοδίου. Φέτος, η παραγωγή επέλεξε με μεγαλύτερη προσοχή τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μάλλον δεν θυμίζουν και ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, αρκετοί Μαχητές μετρούν περισσότερους followers και θαυμαστές στα social media, απ ότι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και τραγουδιστές που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Από την αρχή, ο Γιώργος Λιανός είχε αστειευτεί με τους followers των παικτών, αναφέροντας ξεκάθαρα την παίκτρια που σαρώνει στο διαδίκτυο. Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για να μιλάμε για τον τελικό του Survivor 4, το instagram ωστόσο έχει αναδείξει τη μεγάλη νικήτρια η οποία μετρά περισσότερος από 350.000 followers.

Δείτε ποια είναι στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved