Survivor: Έξαλλη η Ελέτσι με την Ασημίνα - «Ούτε να τη δω δεν θέλω»
Showbiz

Survivor: Έξαλλη η Ελέτσι με την Ασημίνα - «Ούτε να τη δω δεν θέλω»

Survivor: Χείμαρρος η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης για τις κλίκες στο παιχνίδι

Αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor και δεν δίστασε να αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή, τις κλίκες των παικτών, αλλά και όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη περνώντας σε μεγάλες εξομολογήσεις για τις σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες της.

- Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πάτε στο «Survivor»;

«Είμαι φανατική θαυμάστρια του "Survivor", έχω δει όλους τους κύκλους και ήθελα πάρα πολύ να το ζήσω».


- Είναι αλήθεια ότι είχατε δηλώσει συμμετοχή και στο Μy Style Rocks;
«Ναι, είχα περάσει και είχα υπογράψει και συμβόλαιο, όμως ήρθε το λοκντάουν και τελικά δεν μπήκα. Έμελλε να μπω στο "Survivor", και ευτυχώς, γιατί είναι αυτό που μου ταίριαζε 100%».


- Γιατί πιστεύετε ότι σας πρότεινε ως υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη;
«Κατ' αρχάς, ήταν άδικη η αποχώρηση μου και με πρότεινε μια παίκτρια η οποία ήταν αδύναμη. Η Ανθή δεν είναι κακό παιδί, απλά είναι άβουλη. Πάντα πηγαίνει με τις κλίκες, κάνει ό,τι της πει η δική της υποομάδα, που είναι ο Περικλής, η Αννα-Μαρία και η Ελευθερία. Όταν βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια και έπρεπε να υποδείξει έναν παίκτη για υποψήφιο, εκείνη τη στιγμή, η Άννα Μαρία από την Μπλε ομάδα υπέδειξε εμένα.

-Πώς κρίνετε το γεγονός ότι βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια;
«Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι ακόμη
μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι για το "Survivor", για κάποιο άλλο ριάλιτι, ίσως.
Και η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα που βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια,
"ξύπνησε" λίγο και άρχισε να μιλάει. Τώρα έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, γιατί θεωρεί ότι έχει τη στήριξή του κόσμου. Δεν είναι όμως όλος ο κόσμος, είναι ο κόσμος ο δικός της από τη Θεσσαλονίκη που τη στήριξε και βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια».


- Γιατί χαρακτηρίσατε διπρόσωπο τον Περικλή Κονδυλάτο;

«Με πείραξε πάρα πολύ αυτό που είπε για μένα, ότι συγκαλώ συμβούλια με προκλητική εμφάνιση. Μπροστά μου ήταν διαφορετικός, μου έλεγε ότι θα κάνουμε παρέα έξω καν στην κάμερα έλεγε άλλα. Γιατί μίλησε για προκλητική εμφάνιση, ενώ ήμουν με το μαγιό μου; Ξέρω ότι έχω μεγάλο στήθος και έχω πει ότι έχω κάνει πλαστική επέμβαση -που δεν είμαι η μόνη-, όμως αυτός που στα social του βγαίνει ημίγυμνος δεν είναι προκλητικός;».

- Υπάρχουν άλλα άτομα μέσα στο παιχνίδι που ανακαλύψατε ότι κάνουν το ίδιο πράγμα;

«Από πού να ξεκινήσω; Από την Ελευθερία; Να πω για την Αννα-Μαρία, που το παίζει φίλη με την Ελευθερία και μετά την ψηφίζει; Που λέει τις απίστευτες βωμολοχίες στον Νίκο για την Ελευθερία και κάνει και τα πισώπλατα μαζί με τη Μαριαλένα, που έχουν φτιάξει το παρεάκι; Επίσης, δεν μου άρεσε καθόλου η "κωλοτούμπα" του Τριαντάφυλλου, τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε φίλοι. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε όταν βγήκε δημοφιλέστερη η Ανθή και δεν τον τιμά καθόλου».

- Με την Ασημίνα υπάρχει κόντρα;

«Ούτε να τη δω δεν θέλω. Δεν έχουμε τίποτα κοινό. Με την Ασημίνα υπήρχε κάτι στο παρελθόν. Ήθελε διακαώς να γίνει παρουσιάστρια, ένα Mykonos Live TV girl, και προσπαθούσε γενικότερα, με πάρα πολλούς υπόγειους τρόπους, να μου πάρει τη θέση».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved