Άγριες Μέλισσες: «Η Σοφούλα θα βρίσκεται σε ένα διαρκή κίνδυνο»
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: «Η Σοφούλα θα βρίσκεται σε ένα διαρκή κίνδυνο»

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής της σειράς μιλά για τις εξελίξεις που θα δούμε σύντομα στους δέκτες μας.

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο τηλεοπτικός Νέστορας για τις ανάγκες των Άγριων Μελισσών. Ο Παύλος Ορκόπουλος γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από το ρόλο του στη σειρά, ενώ πέρασε σε αποκαλύψεις για τις ζωές των ηρώων και όσα θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Η υπόθεση του Γεωργαλά θα ξανανοίξει;

«Αυτό δεν το ξέρω. Πάντως ο Νέστορας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις οποιεσδήποτε καταστάσεις προκύψουν. Μπαίνει μπροστά και αυτό που του δίνει κουράγιο είναι ο σεβασμοί του κόσμου. Σε αυτόν στηρίζεται».

Έχει και τον σεβασμό των τηλεθεατών.

«Είναι πολύ σημαντικό κι αυτό. Ως χαρακτήρας θέλει να είναι χρήσιμος στο κοινωνικό σύνολο, γιατί γνωρίζει ότι η στάση του θα βρει ανταπόκριση».


Τι θα γίνει τελικά με τον Βόσκαρη; Πόσο θα μας παιδεύει ακόμη;

«Είναι τρομερό αυτό το άτομο. Πρέπει να πληρώσει. Το θέλει πολύ το κοινό. Τι έμελλε να πάθει ο Βασίλης Μπισμπίκης (γέλια). Και τη Σοφούλα δεν τη θέλει ο κόσμος. Λέω στη Βίκυ Διαμαντοπούλου που την υποδύεται ηώς αν δεν σε θέλει το κοινό, τότε έχεις πετύχει στον ρόλο σου».


Ο Αγγελος είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της;

«Και βέβαιο. Ο έρωτας δεν μπαίνει σε καλούπια. Πάντως δεν θα καλοπεράσει η Σοφούλα στα χέρια του Βόσκαρη. Ο Άγγελος μπορεί να διακρίνει αν αυτό το πλάσμα είναι ευτυχισμένο ή όχι. Οπότε θα βάλει στην άκρη τον εγωισμό του. Αυτό είναι στοιχείο ενός υγιούς ανθρώπου και ο παππούς του του συμπαραστέκεται και τον στηρίζει γιατί μέσα του έχει συνεχείς συγκρούσεις. Χώρια που ο Άγγελος είναι καταδικασμένος να βλέπει αυτόν που είναι η αιτία για την παραπλάνηση αυτής της μικρής ύπαρξης, συνέχεια μπροστά του καθότι είναι προϊστάμενος του».


Η Σοφούλα θα κινδυνεύσει σε μεγάλο βαθμό;

«Από τη στιγμή που μπλέχτηκε στα δίχτυα του βρίσκεται σε έναν διαρκή κίνδυνο, κάτι που το αντιλαμβάνονται οι γονείς της. Η σκηνή που έφυγε μαζί του ήταν συγκλονιστική».

Υπάρχει περίπτωση ο Αγγελος και η Σοφούλα να είναι στο τέλος μαζί;

«Οταν υπάρχει έρωτας, δεν σβήνει. Αν ξαναγυρίσει πάντως θα είναι μια νίκη, διότι βλέπουμε ότι οι γονείς της κοπέλας έχουν αναγνωρίσει τη στάση και το ήθος του Αγγέλου. Υποκλίνονται μπροστά στα αισθήματα του. θέλουν στήριγμα και ο Άγγελος τους το δίνει όχι μόνο ως όργανο της τάξης που οφείλει να το κάνει, αλλά και ως άνθρωπος. Οπότε υπάρχει έδαφος να ξανανθίσει ο έρωτας. Και ο Νέστορας, που είναι παρόν σε αυτό το γεγονός, συμμερίζεται τον εγγονό του σε όλα τα επίπεδα».

Ο Βόσκαρης εγκληματεί. Σκοτώνει τη Μαδούρου.

«Συνέχεια εγκληματεί. Είναι επιλογή του. Κάποια στιγμή θα τελειώσουν... τα ψωμιά του με όλα όσα κάνει. Είναι απαίτηση της κοινωνίας ολόκληρης. Επιθυμεί την τιμωρία και την κάθαρση. Είναι ένας δυνάστης».

Πάντως έχετε και χαρές στο Διαφάνι με τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.
«Χρειάζονται κι αυτές οι στιγμές για να πάρουν μια ανάσα και οι κάτοικοι στο Διαφάνι».


Στο... Σεβαστέικο τι γίνεται;

«Είναι τρομερό το γεγονός ότι ο δυνάστης αυτού του τόπου με τα τόσα λεφτά δεν έχει δει άσπρη μέρα».

Θα μάθει το Διαφάνι τον έρωτα του Κωνσταντή και της Δρόσως;

«Δεν θα μείνει τίποτα κρυφό όχι μόνο σε ό,τι αφορά αυτούς τους δύο χαρακτήρες αλλά στο σύνολο των ιστοριών και των ηρώων που εμπλέκονται σε αυτές».

Θεωρείτε ότι π σειρά με το υλικό που υπάρχει και την επιτυχία που έχει, μπορεί να πάρει παράταση και για τρίτη χρονιά;

«Αυτό το γνωρίζουν οι σεναριογράφοι. Το σίγουρο είναι ότι έχει μια βάση και θέματα που αφορούν. Αυτό είναι γεγονός και το πρώτο κρατούμενο. Το δεύτερο είναι ότι είμαστε εν αναμονή να ανακοινωθεί αν θα πάει ή δεν θα πάει για μια ακόμη σεζόν. Πάντως π παραγωγή έχει ακόμη μεγάλη φόρα και παρόλο που είναι καθημερινή και ιδιαίτερα απαιτητική, στέκεται επάξια. Αυτός είναι και ο λόγος που μπαίνει στη συζήτηση η τρίτη χρονιά. Δεν είναι τυχαίο».

Πηγή: ΤV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved