Άγιος Βαλεντίνος:  Επώνυμες Ελληνίδες που θα γιορτάσουν τον έρωτα με φουσκωμένη κοιλίτσα
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Επώνυμες Ελληνίδες που θα γιορτάσουν τον έρωτα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο Άγιος Βαλεντίνος θα τους βρει στην πιο ωραία φάση της ζωής τους.

Η γιορτή των ερωτευμένων είναι προ των πυλών και κάποια από τα ζευγάρια που θα γιορτάσουν θα έχουν ένα λόγο παραπάνω. Δεν θα είναι μόνο οι δυο στο σπίτι αλλά κι ένα μωράκι στην κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς.

Πολλές είναι οι επώνυμες μανούλες που τη φετινή χρονιά θα γιορτάσουν τον έρωτα με φουσκωμένη κοιλίτσα. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι είναι εκείνοι που δεν αρκεστούν μόνο σε μια σοκολάτα κι ένα λουλούδι.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

Η Χριστίνα ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι έγκυος και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα… και ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο αργότερα πόσταρε μία νέα φωτογραφία και αποκάλυψε ότι δεν θα γίνουν σε λίγο καιρό τρεις, αλλά τέσσερις!

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε τα ευχάριστα γράφοντας: «Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα.»! Και ο Σάκης Τανιμανίδης τρελά ευτυχισμένος πόσταρε μία φωτογραφία με τη γυναίκα του και μέλλουσα μανούλα και έγραψε πριν από λίγο: «Κι έτσι ξαφνικά...σε λίγο θα γίνουμε 4!! ❤»!

Tον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η αγαπημένη του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμανού.

«Πριν την καθυστέρηση κάναμε το τεστ. Ήμασταν μερικά ξαδέρφια στο σπίτι. Μπαίνει στο μπάνιο και βγαίνει άσπρη, έτρεμε ολόκληρη και μου λέει “Γιάννη βγήκε θετικό”. Είχαμε μείνει άναυδοι όλοι», ήταν από τις πρώτες δηλώσεις του μετεωρολόγου στην εκπομπή, Ευτυχείτε.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Μετρά αντίστροφα για να γίνει μανούλα. Αρχές Γενάρη ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα.Η πρώην παίκτρια του Survivor περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Αντώνη Γαλάτη και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδί.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππο Μιχόπουλο

Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει η Αθηνά Οικονομάκου. Σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ίδια μάλιστα πριν μερικές ημέρες μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας: «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια» και κρατούσε στην αγκαλιά της τον Μάξιμο!

Γονείς θα γίνουν η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Κωνσταντίνα με την πιο τρυφερή φωτογραφία τους.

Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα και τον σύντροφό της να την φιλά τρυφερά. «Happy New Year 🎉🎊 Γεμάτη υγεία, αγάπη, φως & θαύματα✨!!! Το 2021 εύχομαι να φέρει σε όλους τα πιο ουσιαστικά δώρα!!!
Σε εμάς θα φέρει το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας!!!
Θαύμα μου ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου!!! 🤰🥰
__________________________________________________

Χρόνια μας πολλά μοναδικέ μου.. Τα καλύτερα.. τα πιο μαγικά χρόνια είναι μπροστά μας!!! ❤️», έγραψε η ίδια ανακοινώνοντας της εγκυμοσύνη της με τον πιο όμορφο τρόπο!

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved