Ελισάβετ Σπανού: Δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται σήμερα η τραγουδίστρια
Showbiz

Ελισάβετ Σπανού: Δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται σήμερα η τραγουδίστρια

Ελισάβετ Σπανού: Τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της μουσικής και εξηγεί τους λόγους...

Στο παρελθόν γνώρισε μεγάλη επιτυχία ενώ μετέπειτα αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ελισάβετ Σπανού σήμερα ασχολείται με την άλλη μεγάλη της αγάπη, το πλέξιμο, ενώ εργάζεται σε μια επιχείρηση, ενώ περιμένει όλα τα νεότερα από τις εξελίξεις της πανδημίας.

«Όσο περνάει ο καιρός με την καραντίνα, ζορίζομαι. Μου αρέσει να πλέκω, έπλεξα τσάντα. Είμαι σε αναστολή, ανήκω σε μια επιχείρηση που αυτή τη στιγμή είναι σε αναστολή οι εργαζόμενοι και περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα». ανέφερε αρχικά.

Όσο για την καριέρα της στο τραγούδι, η Ελισάβετ Σπανού είναι ξεκάθαρη...

«Με το τραγούδι δεν ήμουν μάχημη αρκετά τα τελευταία 5 χρόνια. Όχι, δεν σκοπεύω να επανέρθω για να σου πω την αλήθεια».

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για την απόφαση καλλιτεχνών να μιλήσουν επιτέλους ανοιχτά για περιστατικά βίας που έζησαν από συναδέρφους τους.

«Θα πω ότι χαίρομαι που έγινε όλο αυτό (ο κόσμος μιλά επιτέλους ανοιχτά για όσα άσχημα βίωσε) Στις μορφές αυτές τις ακραίες και όσα ακούγονται, ευτυχώς Παναγία μου, όχι, δεν έχω περάσει κάτι αντίστοιχο. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό. Αλλά, όπως έχω πει, έχω ακούσει εκφράσεις του τύπου: "Σε είδα στον ύπνο μου" ή "Δεν έρχεσαι να το συζητήσουμε καλύτερα στο σπίτι μου;"»

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή Love it

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved