Δέσποινα Μοίρου: «Έκλαιγα με αυτό που ζούσα»
Showbiz

Δέσποινα Μοίρου: «Έκλαιγα με αυτό που ζούσα»

Δέσποινα Μοίρου: Κλάματα χαράς και συγκίνησης για τη γνωστή ηθοποιό.

Τα τελευταία χρόνια απέχει από την Ελλάδα, ακολουθώντας το μεγάλο της όνειρο εκτός συνόρων. Η Δέσποινα Μοίρα πλέον βιώνει μια περίοδο επιτυχίας, αφού η νέα της συνεργασία θα της μείνει αξέχαστη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα στο περιοδικό, Λοιπόν...

-Έχουν έρθει πολλά ωραία πράγματα στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό, σε μια δύσκολη περίοδο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ισχύει αυτό, συμβαίνουν πολλά πράγματα που δεν τα είχα εκδηλώσει πιο πριν, όπως το ότι δεν είχα αποπειραθεί να σκηνοθετήσω, ενώ κάποια πράγματα τα σπούδαζα. Τώρα λόγω του κορονοϊού, επειδή κάθισα μέσα στο σπίτι, είχα πολύ χρόνο να με εκπαιδεύσω, να με κάνω καλύτερη. Είμαι συνέχεια με ένα βιβλίο στο χέρι, αν και πάντα διάβαζα, αλλά τελευταία το έχω παρακάνει, πιο πολύ θυμίζω καθηγήτρια. Μελετάω από υποκριτική μέχρι αστρονομία, μου αρέσει να εξελίσσομαι. Αν σταματήσει να μαθαίνεις, είσαι σαν νεκρός, έτσι γαλουχήθηκα τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, γιατί είχα παρά πολλή δουλειά.


-Το εξωτερικό σου έκανε καλό, σου άλλαξε οπτική;
Ναι, σπούδασα σκηνοθεσία, αστρονομία, αλλά και τη γλώσσα, γιατί δεν την ήξερα πριν.


-Μίλησε μου για την καινούργια σου ταινία, που προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Αυτή είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή μου, είναι κάτι το θεϊκό, είχαμε πριν από λίγες ημέρες την ιδιωτική προβολή της ταινίας, που ήταν παρών και ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Κέβιν γνωρίζει πολλά χρόνια τον Σκοτ. Έκλαιγα με αυτό που ζούσα, γιατί κάναμε ιδιωτική προβολή, είδα με την ταινία και μετά μας έλεγαν σχόλια, ήταν συγκλονιστικό. Μας έδωσαν μόνο μια μέρα για να κάνουμε τα γυρίσματα, είχε πολλούς υποψήφιους. Την ίδια μέρα δεν κοιμήθηκα, ούτε έφαγα για να προλάβω να κάνω όσους περισσότερους χαρακτήρες μπορούσα, τη Μέριλιν Μονρόε, την Καρντάσιαν, τη Λούσι... Μάλιστα αναρωτήθηκαν και οι ίδιοι, πώς πρόλαβα να το κάνω όλο αυτό χρονικά. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που άκουσα από το Ρίντλεϊ Σκοτ είναι που με αποκάλεσε "χαμαιλέοντα". Τώρα είναι δύο υποψηφιότητες, σαν ηθοποιός και σκηνοθέτης. Υπάρχουν καλές κριτικές από τον παγκόσμιο Τύπο και τα κανάλια. Ανοίγει μεγάλη "πόρτα" στην πρώτη μου ταινία, ζω κάτι μοναδικό.

Μπορούσες να φανταστείς στο πιο τρελό σου όνειρο ότι θα συνεργαζόσουν με τόσους διάσημους ανθρώπους;
Δεν το είχα σκεφτεί καν. Το ότι έφυγα για το εξωτερικό, με κάνει να βλέπω διαφορετικά και συγκινητικά τα πρώτα μου βήματα στην Ελλάδα. Η εργασία είναι η ίδια, βέβαια εκεί είναι πολύ πιο δύσκολα, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος για να πάρεις έναν ρόλο. Δούλεψα με πάρα πολύ καλούς ηθοποιούς στην τηλεόραση, εδώ στην Ελλάδα, με τον Νίκο Κούνδουρο, με τον Γιάννη Σμαραγδή και δεν μου αρέσει ποτέ να ξεχνώ από πού ξεκίνησα. Η συνεργασία μου με τον Νίκο Κούνδουρο ήταν κάτι το συγκλονιστικό, τότε που γυρίζαμε την ταινία του, στα μάτια μου φάνταζε σαν τον Ρίντλεϊ Σκοτ της Ελλάδαδ ο Κούνδουρος.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved