Τζένη Μπαλατσινού: Πόσταρε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της και είναι θαύμα
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού: Πόσταρε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της και είναι θαύμα

Τις πιο όμορφες μέρες της κοινής τους ζωής βιώνουν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού αφού είναι οι πρώτες της ζωής του μοναχογιού τους!

Το ζευγάρι έζησε την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ανήμερα τα Χριστούγεννα όταν η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από εκείνη την ημέρα η ζωή τους είναι παραμυθένια με τον μικρό τους να τους έχει «κλέψει» την καρδιά.

Ήταν επιθυμία και των δυο τους να μεγαλώσουν την οικογένεια τους και από εκείνη τη μέρα η Τζένη Μπαλατσινού έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα του νεογέννητου γιου της, ο οποίος φυσικά έχει σκορπίσει την απόλυτη ευτυχία.

Η όμορφη μανούλα μας έκανε την έκπληξη αφού ανέβασε την πιο γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία του γιου της.

«Αν μπορούσαμε να βάλουμε σε μπουκάλι αυτή τη μυρωδιά…» ήταν το τρυφερό μήνυμα της Τζένης στη φωτογραφία με τα μικροσκοπικά ποδαράκια του μπέμπη της.

Ήδη μάλιστα το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, έχει αποφασίσει το όνομα που θα δώσει στον πρίγκιπά του.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο.

Ένα νησί που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό ξεκούρασης και χαλάρωσης της παρουσιάστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved