Λάουρα Νάργιες στο gossip-tv: Το Voice, η σκληρή αποτοξίνωση και η μεγάλη ανυπομονησία
Showbiz

Λάουρα Νάργιες στο gossip-tv: Το Voice, η σκληρή αποτοξίνωση και η μεγάλη ανυπομονησία

The Voice: Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του φετινού κύκλου ήταν αναμφισβήτητα η παρουσία της Λάουρας Νάργιες. Η όμορφη παρουσιάστιρα μίλησε μετά το τέλος του Voice στο gossip-tv και τα είπε όλα. 

Ένα κορίτσι γεμάτο ομορφιά, καλαισθησία και πολύ ωραίο λόγο.

Το κορίτσι αυτό που έδινε άλλη πνοή στα παρασκήνια του σόου μεταφέροντας την θετική ενέργεια τόσο στους παίκτες όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Η όμορφη Λάουρα αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς του τελικού μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr αποκαλύπτοντας πως ήταν ένα ταξίδι απίθανο και φυσικά θα το έκανε και πάλι με χαρά.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε επίσης για την ψυχοθεραπεία, για την σκληρή αποτοξίνωση που κάνει ενώ αποκάλυψε πως περιμένει τον σύντροφο της ζωής της.
«Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι το απόλαυσα παραπάνω. Συνεργάστηκα με απίστευτους καλλιτέχνες και παρουσιαστές και είμαι πολύ ευγνώμων γι αυτό. Θα το ξανά έκανα πολύ χαλαρά.»


Πώς θα γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων; «Θα το γιορτάσω διαφορετικά, μόνη μου. Είμαι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ ωραία με τον εαυτό μου. Δεν έχει βρεθεί ακόμα ο άνδρας που θα μου κάνει το κλικ. Υπάρχει κάπου εκεί έξω ο ιδανικός άντρας για εμένα. Δεν ψάχνω, δεν βιάζομαι, είμαι μικρή ακόμα. Θέλω να είναι ένας άνθρωπος που να τα έχει βρει με τον εαυτό του και να ξέρει να αγαπάει σωστά».

Όσο για το λόγο που κάνει ψυχοθεραπεία; «Κάνω ψυχοθεραπεία 5 χρόνια. Γνώρισα τον εαυτό μου καλύτερα. Τον τελευταίο 1,5 μήνα έχω κάνει σκληρή αποτοξίνωση, είχα πρόβλημα με τον ύπνο και για να καθαρίσεις από έξω, πρέπει να καθαρίσεις από μέσα σου. Τα έχω βρει αρκετά με τον εαυτό μου».

Η ίδια δε δίστασε να αναφερθεί και για την εκπομπή που δεν πέρασε καλά «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Υπήρχε ένα περιστατικό που μου συνέβη τότε και είχε φέρει τούμπα την ζωή μου. Δεν μου ταιριάζει το πάνελ και θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν πάνελ γιατί θέλεις δεξιότητες για να το κάνεις αυτό».

Και κατέληξε μια φράση την χαρακτηρίζει τη ζωή της.

«Κάνω μόνη μου ταξίδια. Παίρνω το σάκο μου και κάνω ταξίδια στο εξωτερικό.»

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved