Άγιος Βαλεντίνος: Λασκαράκη - Σουλτάτος: Η καραντίνα τους ένωσε ακόμα περισσότερο! Full in love!
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Λασκαράκη - Σουλτάτος: Η καραντίνα τους ένωσε ακόμα περισσότερο! Full in love!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη και από τότε βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.
Η δημοφιλής ηθοποιός και ο επιτυχημένος σεφ είναι στα καλύτερά τους, περνούν φανταστικά μαζί και η καραντίνα τους έχει ενώσει ακόμα περισσότερο.

Η Βάσω Λασκαράκη σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, είχε μιλήσει για το πώς περνούν στο σπίτι εν μέσω καραντίνας λέγοντας πως πλέον βλέπει πολύ περισσότερο τον σύντροφό της καθώς δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας και δραστηριοποιείται κυρίως στην Κρήτη και τα μαγαζιά του είναι κλειστά. Βέβαια, όπως ανέφερε η ηθοποιός, ο Λευτέρης Σουλτάτος περνά πολλές ώρες μιλώντας στο Skype με συνεργάτες, ενώ με την κόρη της την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, έχουν άποψες σχέσεις!

Μπορεί η καραντίνα και το lockdown να έχει δημιουργήσει δυσκολίες, όμως, φέτος του Αγίου Βαλεντίνου το ζευγάρι θα είναι μαζί!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε αναφερθεί στη σύζυγό του και στην πρώτη φορά που την είδε λέγοντας:
«Είχα εντυπωσιαστεί από εκείνη όταν τη γνώρισα -για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της, την αυταπόδεικτη εξωτερική της εμφάνιση- αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτό θα προχωρούσε. Πίστευα πως θα είμαστε απλά δύο καλοί φίλοι. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω – νομίζω πως ένιωθα άβολα να την κάνω εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε εκείνη».

Δείτε κοινές τους φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved