Άγιος Βαλεντίνος: Καινούργιου: Αυτό είναι το ιδανικό δώρο που θα ήθελε από τον σύντροφό της!
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Καινούργιου: Αυτό είναι το ιδανικό δώρο που θα ήθελε από τον σύντροφό της!

Σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου και τα ερωτευμένα ζευγάρια θα γιορτάσουν τον έρωτά τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά το γεγονός ότι κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η παρουσιάστρια αρκετά συχνά αναφέρεται σε εκείνον μέσα από την εκπομπή της στο OPEN, Ευτυχείτε.

Πρόσφατα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, της έκανε ένα υπέροχο δώρο. Πρόκειται για ένα γλυκύτατο και πολύ παιχνιδιάρικο κουτάβι που ήδη η παρουσιάστρια βάφτισε... Kiton! Αυτό είναι το όνομα που χάρισε στον σκυλάκο της που φυσικά είναι πλέον η μεγάλη αδυναμία της Κατερίνας.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί και σε κάτι άλλο στο Ευτυχείτε. Η όμορφη παρουσιάστρια, έχει πετάξει πολλές φορές τις σπόντες της για ένα μονόπετρο ενώ έχει κάνει on air πολλές αναφορές για γάμο και νυφικό.

Σίγουρα λοιπόν, φέτος, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Κατερίνα Καινούργιου θα ήθελε να της χαρίσει ο σύντροφός της ένα ωραίο μονόπετρο για να κοσμήσει το χέρι της και να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Δείτε κοινές τους φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved