8 Λέξεις: Η Τζουλιάνα έγινε 7 χρονών - Η μαμά της δημοσίευσε μοναδικές φώτο!
Showbiz

8 Λέξεις: Η Τζουλιάνα έγινε 7 χρονών - Η μαμά της δημοσίευσε μοναδικές φώτο!

Η Τζουλιάνα Κλεάνθους την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά, Το τατουάζ και την λατρέψαμε ακόμα περισσότερα στις 8 Λέξεις είχε γενέθλια!

Η μικρή Τζουλιάνα έγινε 7 χρονών!

Η μαμά της δημοσίευσε τις πιο γλυκές φωτογραφίες της κόρης της και σχολίασε στο Instagram της: «Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό μου βάσανο❣ Να μας ζήσεις και να σε χαιρόμαστε αγαπούλα μου❣ Σου εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία, χαρά ευτυχία, κάθε σου όνειρο να γίνεται πραγματικότητα, και τα μόνα δάκρυα που θα κυλούν στο προσωπάκι σου, να είναι δάκρυα χαράς ❤ μου❣ Να θυμάσαι ό,τι η μανούλα είναι πάντα εδώ για 'σας όποτε την χρειαστείτε❣ Σας λατρεύω❣ 👩‍👧‍👧 🎉»!

H Τζουλιάνα έχει κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών στις 8 Λέξεις που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ και έχει κερδίσει τους πάντες με το νάζι, το σκέρτσο της, την εξυπνάδα και τις απίστευτες ατάκες της!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στη σειρά, η Ναυσικά μένει πια με την Τζουλιάνα και τα λένε όλα σαν δυο καλές φίλες. Όταν η Τζουλιάνα αποκαλεί τη Ναυσικά «τρουφίτσα», εκείνη λιώνει…

Η Τζουλιάνα Κλεάνθους είχε πριν δυο μέρες γενέθλια και δες τις νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανήρτησε η μαμά της η Μαρία Κωνσταντίνου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved