Άγγελος Λάτσιος: Θα ξετρελαθείς με τις νέες φώτο – Είναι πιο εντυπωσιακές απ' ό,τι νομίζεις!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Θα ξετρελαθείς με τις νέες φώτο – Είναι πιο εντυπωσιακές απ' ό,τι νομίζεις!

Είδες τις τελευταίες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου στο Instagram είναι απλά μοναδικές!

Ο Άγγελος Λάτσιος το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό και μας αφήνει άφωνους κάθε φορά…
Εσύ τις τελευταίες του φώτο τις είδες;
Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν ξεσπάσει η πανδημία, ο Άγγελος ήταν προγραμματισμένο να φύγει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, για σπουδές, όμως ο κορονοϊός ανέβαλλε τα σχέδια του αυτά.


Χωρίς κάτι τέτοιο να αποκλείεται για το μέλλον, ο γιος της παρουσιάστριας δείχνει πλέον να σχεδιάζει τα επόμενα του βήματα εδώ.


Το τελευταίο διάστημα ακούγονταν ότι επειδή ο Άγγελος είναι λάτρης των θαλάσσιων και των extreme σπορ, σχεδιάζει ήδη να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με τέτοια θεματολογία, κάτι που αναμένεται να τον κάνει αμέσως πολύ δημοφιλή.
Έχει κάνει τα πρώτα βίντεο, τα οποία είναι πoλύ ιδιαίτερα. Πέρα απ' αυτό, όμως, οι πληροφορίες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας έλεγαν ότι ήδη ο νεαρός Άγγελος έχει κάνει τις επαφές του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προκειμένου να κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει στον σταθμό μια εκπομπή με την ίδια θεματολογία κάτι που διέψευσε ο πατέρας του, Γιάννης Λάτσιος σε επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα και ο παρουσιαστής το ανέφερε στον αέρα του Πρωινού!


Ο Άγγελος Λάτσιος πάντως περνά υπέροχα με τις αδερφές του και τους φίλους του και ποστάρει υπέροχες φωτογραφίες και δες τις τελευταίες που ανήρτησε από τη βόλτα του!
Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις τελευταίες εντυπωσιακές φωτογραφίες του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved