Ιζαμπέλλα Φουλόπ: Η βραβευμένη ηθοποιός αποκαλύπτει τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης
Showbiz

Ιζαμπέλλα Φουλόπ: Η βραβευμένη ηθοποιός αποκαλύπτει τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης

H βραβευμένη ηθοποιός, Ιζαμπέλλα Φουλόπ μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση, που δέχθηκε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τα όσα βίωσε στην πρώτη της οντισιόν ως ηθοποιός στην «Σαββατοκύριακο Παρέα» στον ΣΚΑΪ.

Η Ιζαμπέλλα είπε: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για τις καταγγελίες που γίνονται, γιατί πολύ απλά η όλη στενοχώρια, λύπη, θλίψη, υπήρχε πριν από τις καταγγελίες.

Είχα πάει κάποια στιγμή σε μία ακρόαση, όταν ήμουν ακόμα στη σχολή, 18 χρονών, η οποία ήταν για μία ταινία. Η ακρόαση θα γινόταν σε κάποια διεύθυνση στο κέντρο της Αθήνας. Ακόμα δεν ήξερα… Ίσως να ήταν και η πρώτη ακρόαση στη ζωή μου. Πήγα όλο ενθουσιασμό. Βρίσκομαι στη διεύθυνση, ήταν σε σπίτι. Εκεί ήταν το πρώτο μάγγωμα. Παρόλα αυτά, πήγα. Το δεύτερο μάγγωμα ήταν που με ρώτησε ο σκηνοθέτης αν με είχε ενημερώσει ο βοηθός του να φέρω το μαγιό μου, γιατί θα υπήρχαν κάποιες σκηνές στην παραλία.»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είχα φέρει μαζί μου το μαγιό. Και μου είπε ότι ok να μείνω με τα εσώρουχα. Πάλι μαγγώθηκα σε πρώτη φάση, αλλά όπως σου είπα ότι ok είναι λογικό γιατί οι σκηνές θα ήταν σε παραλία. Έβγαλα τη μπλούζα και μου ζήτησε να βγάλω το παντελόνι μου. Εκεί του είπα μια δικαιολογία γυναικείας φύσης.

Στην πορεία της ακρόασης, σκέφτηκα να πω ότι με περίμενε ο μπαμπάς μου από κάτω. Όταν μου ζητούσε να κάνω κάποια κίνηση με το σώμα μου, εγώ ήμουν όσο πιο σφιγμένη και μη θηλυκή γίνεται. Δεν ξαναπήγα σε ακρόαση που δεν ήταν σε δημόσιο χώρο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved