Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι ρομαντικές φώτο με την Γερονικολού που δεν περιμέναμε να δούμε!
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι ρομαντικές φώτο με την Γερονικολού που δεν περιμέναμε να δούμε!

Κι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ανήρτησε δύο νέες ρομαντικές φωτογραφίες με την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού και μας ξάφνιασε, αφού δεν το συνηθίζει!

Το ζευγάρι ζει το δικό του love story!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού των οποίων το love story ξεκίνησε όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Bachelor, μένουν εδώ και καιρό μαζί και είναι τρισευτυχισμένοι.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι δυο τους ήρθαν κοντά μετά το χωρισμό του ηθοποιού από την Βάσω Λασκαράκη και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους αφού κανένας από τους δυο δεν ήθελε να την εκθέσει στα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο ο έρωτας τους αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media κι ένα hashtag κοινό που έβαζαν σε κάθε φωτογραφία που ανέβαζαν. Αμέσως μετά τόσο η Κατερίνα όσο και ο Γιάννης θεώρησαν άσκοπο να το κρατούν κρυφό αφού οι φήμες είχαν ήδη κυκλοφορήσει με… αποδείξεις! Την αρχή έκανε ο ηθοποιός ο οποίος τότε είχε μιλήσει για τη σχέση τους και μετά ήρθαν και οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Δείτε τις νέες ρομαντικές φωτογραφίες που ανήρτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού και εξέφρασε τον έρωτά του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved