«Πάγωσε» η Γερμανού με τη μαρτυρία ηθοποιού: «Ήταν πολύ βίαιο…»
Showbiz

«Πάγωσε» η Γερμανού με τη μαρτυρία ηθοποιού: «Ήταν πολύ βίαιο…»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε μέσω skype ο πρωταγωνιστής της σειράς «Έρωτας Μετά», Παύλος Παπαπαύλου.

Ο ηθοποιός συγκλόνισε με τη μαρτυρία του και η εξομολόγησή του «πάγωσε» την παρουσιάστρια, η οποία άλαλη άκουγε τα όσα περιέγραφε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε τη δική του εμπειρία, όταν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα 22 του χρόνια από έναν άνδρα του θεάτρου, 65 ετών.

«Η δική μου ιστορία πάει μερικά χρόνια πίσω, όταν έδωσα πτυχιακές εξετάσεις στη Δραματική Σχολή, ένας άνθρωπος από την Επιτροπή – διορισμένος από το κράτος – ζήτησε το τηλέφωνό μου, με πρόσχημα ενός ρόλου… Πήγα στο σπίτι του, εκεί άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για τον ρόλο και το έργο.

Στη συνέχεια άρχισε η κουβέντα να στρέφεται αλλού, σε κουβέντες που δεν με ενδιέφεραν καθόλου. Για άλλους ηθοποιούς που ήταν εκείνη την περίοδο hot ονόματα και ότι ήταν μαζί του. Κάποια στιγμή άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι άλλο συμβαίνει, έκανε μια κίνηση βίαιη προς το μέρος μου και έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου. Έβαλε το χέρι του κάτω από το μπατζάκι. Σοκαρίστηκα, τραβήχτηκα, χαζογέλασα. Πάγωσα, δεν συνειδητοποιήσα τι έγινε. Πέρασε πάνω από μια βδομάδα για να καταλάβω τι είχε συμβεί. Φυσικά δεν πήγα σε αυτή την παράσταση», είπε και συνέχισε:

«Γιατί τώρα; Γιατί τώρα μπορούν να μας ακούσουν! Γιατί τώρα υπάρχουν πολλοί που έχουν υποστεί αυτά που έχουν υποστεί και βγαίνουν μπροστά. Ξέρουμε ότι μια υπόθεση μπορεί να θαφτεί, ωστόσο ένα ποτάμι όμως περιπτώσεων δεν μπορεί κανείς να το ανακόψει. Πρέπει να αφήσουμε πρακτικές που ανήκουν σε άλλον αιώνα και να προχωρήσουμε μπροστά! Στέκομαι αλληλέγγυος σε όλες αυτές τις γυναίκες και τα παιδιά που έχουν βγει μπροστά. Πρέπει όλοι να τους αγκαλιάσουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο με την συγκλονιστική του εξομολόγηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved