Ευγενία Δημητροπούλου: «Οι θύτες θα τιμωρηθούν, τα θύματα θέλω να δικαιωθούν»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Οι θύτες θα τιμωρηθούν, τα θύματα θέλω να δικαιωθούν»

H ταλαντούχα ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου μιλά για τον γάμο, τη μητρότητα αλλά και τα περιστατικά που θέλει να ξεχάσει

Το όνομά της συνάδει με τον χαρακτήρα της καθώς πρόκειται για ένα πολύ ευγενικό πλάσμα! Όμορφη, ταλαντούχα χωρίς να έχει στο ενεργητικό της σκάνδαλα, η Ευγενία Δημητρόπουλου απασχολεί τα media μόνο με την καριέρα της και νιώθει περήφανη γι αυτό. Φέτος πρωταγωνιστεί στον «Ήλιο» που προβάλλεται καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1 και έχει αγαπηθεί από το κοινό που χαρίζει στη σειρά υψηλή τηλεθέαση.

Σεξουαλικη παρνόχληση το θέμα των ημερών. Δεχτήκατε ποτέ λεκτική ή σωματική βία και αν ναι πώς το αντιμετωπίσατε;

Θεωρώ σπουδαίο αυτό που γίνεται και πιστεύω πως οφείλουμε όλοι αμέριστη συμπαράσταση στα θύματα. Πρέπει να εμφυσήσουμε σε όλους αγόρια, κορίτσια, άνδρες και γυναίκες τη δύναμη να μιλούν και να αντιδρούν. Ναι, έχω αντιμετωπίσει περιστατικά λεκτικής βίας και πολλές φορές τα έβαζα με τον εαυτό μου που δεν είχα τη δύναμη, τα αντανακλαστικά και το θάρρος να αντισταθώ να απαντήσω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Αρκετοί συνάδερφοί σας μίλησαν ανοιχτά και με ονόματα. Πιστεύετε πως θα υπάρχει αποτέλεσμα ή είναι μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει;


Θέλω να πιστεύω πως φυσικά θα υπάρχει αποτέλεσμα. Οι θύτες θα τιμωρηθούν, τα θύματα θέλω να δικαιωθούν και φυσικά όλο αυτό να εμποδίσει άλλους ανθρώπους από το να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Θα λέγατε ναι σε μια δελεαστική πρόταση που θα αφορούσε παιχνίδι επιβίωσης ή κριτική επιτροπή σε talent show;

Εξετάζω κάθε πρόταση τη στιγμή μου γίνεται. Πάντως αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν θα μπορούσα να με σκεφτώ σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης.

Πώς είναι η Ευγενία ως κορίτσι; Είναι τόσο ήρεμη όσο φαίνεται ή έχει και εκρήξεις;

Έχω εκρήξεις! Και είναι και έντονες! Απλώς δεν είναι πολύ συχνές. Όμως όταν εκραγώ, μπορώ να γυρίσω τον κόσμο ανάποδα και με επιχειρήματα, είπε στη Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved