Σιγάλα: Κι όμως! Η «Σοφία» κάνει και δεύτερη δουλειά και δεν πάει ο νους σας με τι ασχολείται!
Showbiz

Σιγάλα: Κι όμως! Η «Σοφία» κάνει και δεύτερη δουλειά και δεν πάει ο νους σας με τι ασχολείται!

H Δήμητρα Σιγάλα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε με ποιο άλλο επάγγελμα ασχολείται εκτός της υποκριτικής.

Η Δήμητρα Σιγάλα, ερμηνεύει τη «Σοφία» στο σήριαλ του Alpha, «Αγγελική» και έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Η ηθοποιός μίλησε για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου, για τις καταγγελίες αλλά και για το επάγγελμα που εξασκεί εκτός της υποκριτικής.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Έρχομαι στη σωρεία καταγγελιών από συνάδελφους σου ηθοποιούς, οι οποίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και στρέφονται ενάντια σε διάφορες προσωπικότητες του χώρου και που κατέχουν θέσεις εξουσίας.

Είναι γνωστά στο χώρο μας κάποια πράγματα, απλά ήρθε η ώρα να βγουν στο φως και, επιτέλους, να αλλάξει το τοπίο, με την έννοια του να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορεί να γίνεται κατάχρηση εξουσίας. Είμαστε μία ομάδα. Για να βγει το οποιοδήποτε καλό αποτέλεσμα στη δουλειά, απαιτείται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό όλη η ομάδα, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο μέλος της. Όλοι είμαστε ένα. Κανείς δεν γίνεται θεός από μόνος του. Επομένως, πρέπει να υπάρχουν σεβασμός, αγάπη και σωστή αντιμετώπιση προς όλους τους συναδέλφους.

Έχεις βιώσει εργασιακό εκφοβισμό στη διαδρομή σου;

Ναι. Έχω ζήσει την κατάχρηση εξουσίας. Τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ δύσκολο. Αντιμετώπισα με επαγγελματισμό τέτοιου είδους γεγονότα, τις ελάχιστες φορές που μου έτυχαν. Στο διάβα μας έχουμε και κακές συνεργασίες, ώστε να μπορούμε εντέλει να εκτιμάμε και να εξυμνούμε τις καλές.

Έχεις σπουδάσει εγκληματολογία, είσαι δικαστική γραφολόγος και εξασκείς μάλιστα, το επάγγελμα, βεβαιώνονται την πιστότητα εγγράφων, επιταγών και διαθηκών. Μίλησε μα$ γι' αυτό το τόσο διαφορετικό αντικείμενο.

Μέχρι το 2011 ζούσα αποκλειστικά από την υποκριτική. Βιώνοντας τις δυσκολίες της ανεργίας στον κλάδο μας, αποφάσισα ότι θέλω να έχω τη δυνατότητα της επιλογής επαγγελματικά. Με αυτήν τη λογική σπούδασα και κάτι άλλο, ώστε να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη και να κάνω μόνο δουλειές που με αντιπροσωπεύουν στην υποκριτική.

Εξασκείς και αυτό το διάστημα το επάγγελμα της εγκληματολόγου;

Βεβαίως. Δεν έχει ωράριο. Όποτε με φωνάζει η ανακρίτρια, αναλαμβάνω μια υπόθεση και, όταν ολοκληρώνω την ερευνά μου, της δίνω την έκθεση μου, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved