Νίκος Μουτσινάς: Έτσι ευχήθηκε στην Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της!
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: Έτσι ευχήθηκε στην Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της!

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός της εγκυμοσύνης της Μαρίας Ηλιάκη.

Μέσα από την μεσημεριανή του εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» ευχήθηκε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την καρδιά του για την εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλίακη. Η παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη!

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί να μην έχουν καθημερινή επαφή ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη κι όπως έχουν εκφράσει στο παρελθόν δεν έχει συμβεί κάποιος καβγάς ή κόντρα μεταξύ τους, απλώς έχουν χαθεί.

Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του είπε για την εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη: «Μπράβο ρε το κορίτσι, μπράβο ρε Μαράκι, μπράβο! Είναι πολύ μεγάλη χαρά, μπράβο ρε Μαρία. Στο εξωτερικό φαντάζομαι, άμα γεννηθεί εκεί δεν θα είναι πολίτης και εκεί; Τι ωραία και θα έρχονται στην Ελλάδα και θα λένε πάμε στο χωριό μας την Ελβετία. Μπράβο στο Μαράκι, μπράβο ρε Μαρία όλα τα καλά».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved