Άγριες μέλισσες: Ο Μιχάλης Σαράφης εξομολογείται: «Μου έχει προκαλέσει συγκίνηση αυτή η συγκυρία»
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Ο Μιχάλης Σαράφης εξομολογείται: «Μου έχει προκαλέσει συγκίνηση αυτή η συγκυρία»

Άγριες μέλισσες: Ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο τηλεοπτικός "Μιχάλης Σαράφης" παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για όλους και για όλα!

Ο Μιχάλης Σαράφης μπαίνει ξανά στη ζωή της Ελένης, παίζοντας καταλυτικό ρόλο, αφού πια, με τη βοήθεια του, ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ακριβώς. Ο Μιχάλης Σαράφης επιστρέφει, αφού η Ελένη αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα τα βασανιστήρια, το βιασμό αλλά και την αποβολή που της προκάλεσε ο Βόσκαρης. Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα εναντίον του και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της Σταμίρη.

Θα προσπαθήσει όμως να ξεφύγει σκοτώνοντας τη μία από τις δύο μάρτυρες.

Ναι. Μιλάμε για έναν αδίστακτο χαρακτήρα. Για να καταφέρει να κερδίσει όσο πιο πολλά μπορεί, θα διαπράξει και αυτό το έγκλημα, ούτως ώστε να εξαφανίσει τα επιβαρυντικά για εκείνον στοιχεία. Αυτό καθιστά περισσότερο αδύναμη την Ελένη, η οποία είχε ως μάρτυρες τον Γκούμα, τον επιθεωρητή των φυλακών και ορισμένες γυναίκες. Μετά τη δολοφονία της Μαδούρου, θα υπάρξει πολύ μεγάλη ένταση, αλλά και φόβος μεταξύ των μαρτύρων της δίκης.

Θα αρνηθούν κάποιες από τις μάρτυρες να καταθέσουν;

Αυτή η κίνηση θα προκαλέσει φόβο στις κοπέλες. Στο τέλος, όμως, θα πεισθούν να προχωρήσουν στις καταθέσεις τους ενώπιον του δικαστηρίου.

Πώς αισθάνεσαι που επίστρεφε» ξανά στη σειρά;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει και δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει πάρα πολύ και η στιγμή που επιστρέφω. Είναι σημαντικό ότι η ηρωίδα έχει αποφασίσει να διεκδικήσει αυτά που θέλει. Μιλά πια για όσα της συνέβησαν και είναι βέβαιο πως θα κερδίσει αυτήν τη μάχη. Ο Σαράφης θα δείξει τη μαχητικότητα του ως δικηγόρος.

Η ηρωίδα της σειράς κινείται δικαστικά εναντίον του πιο απωθητικού χαρακτήρα του σίριαλ, καταγγέλλονται την κακοποίηση που βίωσε στις φυλακές. Στην πραγματική ζωή τώρα, εντελώς συγκυριακά, συνάδελφοί σου ηθοποιοί καταγγέλλουν πλήθος κακών συμπεριφορών που έχουν αντιμετωπίσει στο χώρο εργασίας τους.

Μου έχει προκαλέσει απίστευτη συγκίνηση και δέος αυτή η συγκυρία. Οι διάλογοι που έχουν γράψει οι σεναριογράφοι της σειράς ταυτίζονται απίστευτα με την πραγματικότητα συνάδελφε που αποκαλύπτουν όσα βίωσαν. Την πιο έντονη σκηνή με την Ελένη την είχα στη φυλακή. Ο Μιχάλης Σαράφης εκφράζει στην Ελένη το θαυμασμό του, βλέποντας τη δύναμη της να αντιδράσει τόσο σθεναρά απέναντι αδιάλλακτη εξουσία του Βόσκαρη. Της λέει, μάλιστα ότι δεν έχει ξανασυνάντησα άλλον τόσο θαρραλέο άνθρωπο στη ζωή του και δηλώνει εντυπωσιασμένος από το πείσμα με το οποίο πολεμάει εκείνη και στέκεται όρθια, παρόλο που έζησε μια κόλαση. Ουσιαστικά, τον ίδιο ακριβώς θαυμασμό] και σεβασμό πρέπει να εκφράσουμε σε όλους τους ανθρώπους που αυτό το διάστημα τολμούν να καταθέσουν με-ειλικρίνεια δημόσια όσα έχουν βιώσει, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved