Ναταλία Γερμανού: Η φωτό και οι δημόσιες ευχές στον Ίμβριο για τον νεογέννητο γιο του
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Η φωτό και οι δημόσιες ευχές στον Ίμβριο για τον νεογέννητο γιο του

Πέτρος Ίμβριος: Οι πρώτες στιγμές με το νεογέννητο μωρό και το μήνυμα της Γερμανού...

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, διανύει ο γνωστός τραγουδιστής. Ο Πέτρος Ίμβριος απέκτησε με την Συράν Λελούδα ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι!

«Μικρέ μου έρωτα σ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μας !! Με έκανες αντράκι μου, να νιώσω για τρίτη φορά, αυτά τα υπέρτατα συναισθήματα που μόνο η γέννηση ενός παιδιού, μπορεί να μας δημιουργήσει! Αυτά τα συναισθήματα που είναι, πάνω από οποιαδήποτε επιτυχία, πάνω από κάθε υλική αξία, πάνω από κάθε άλλη αγάπη ! Σε περιμέναμε όλοι ανυπόμονα! Οι αδελφές σου, οι γιαγιάδες, οι παππούδες (και ιδίως ο παππούς που στα 90 του χρόνια θα ακούσει το Παναγιώτης Ιμβριος) η θεία Μυρσίνη, ο νονός σου και όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι που ανυπομονούσαν μαζί μας...» είχε γράψει, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής στο instagram.

Ο Πέτρος Ίμβριος δέχτηκε αρκετές ευχές και σχόλια στα social media για τον ερχομό του γιου του. Φυσικά η Ναταλία Γερμανού, δεν θα μπορούσε να μη στείλει και δημοσίως τις ευχές της.

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός τραγουδιστής, στο μακρινό παρελθόν υπήρξαν παντρεμένοι, ενώ μετά τον χωρισμό της διατήρησαν άψογες σχέσεις, κάτι που έχει αποδειχθεί με το πέρασμα των ετών.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved