Καμία «Μήδεια» δεν πτοεί τους Έλληνες Celebrities για βόλτα και χιονοπόλεμο!
Showbiz

Καμία «Μήδεια» δεν πτοεί τους Έλληνες Celebrities για βόλτα και χιονοπόλεμο!

Η κακοκαιρία και η «Μήδεια» που πλήττουν την Αττική φαίνεται να μην πτόησε καθόλου τους Έλληνες Celebrities για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.


Η κακοκαιρία "Μήδεια" έκανε την εμφάνισή της και σήμερα, δεύτερη μέρα συνεχόμενα και πολλοί ήταν εκείνοι από τους Έλληνες Celebrities, που είδαν το χιόνι στις γειτονιές τους και στα κοντινά τους μέρη και το βρήκαν σαν αφορμή για λίγες στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης.

Κάποιοι πήραν τα παιδάκια τους και κάποιοι άλλοι μόνοι και ξεχύθηκαν στους δρόμους για να απολαύσουν το χιόνι που έχει στολίσει αρκετές περιοχές της Αττικής και της Αθήνας από προχθές το βράδυ.

Στα λευκά ντύθηκε και το κέντρο της Αθήνας σήμερα το πρωί, φαινόμενο που το συναντούμε σπάνια και όπως ήταν φυσικό όλοι έτρεξαν για να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο.

Ανάμεσα τους, η Ελένη Φουρέϊρα, η Ελένη Μενεγάκη, ο Νίκος Μουτσινάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δανάη Μπάρκα και πολλοί άλλοι, όπως θα τους δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι ίδιοι μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved