Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Η κοινή συνέντευξη που θα προκαλέσει... πονοκέφαλο στο παλάτι
Showbiz

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Η κοινή συνέντευξη που θα προκαλέσει... πονοκέφαλο στο παλάτι

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Η Μέγκαν έτοιμη να περάσει σε μεγάλες αποκαλύψεις;

Το γύρο των media κάνει τις τελευταίες μέρες η ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ. Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, ετοιμάζονται να αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του μέσω εκπροσώπου του. "Επιβεβαιώνουμε ότι ο Αρτσι θα γίνει μεγάλος αδελφός", αναφέρεται χαρακτηριστικά στη ανακοίνωση.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο τους παιδί», τονίζεται στη συνέχεια.

Περισσότερα για την ευχάριστη είδηση ετοιμάζονται να αποκαλύψει το ίδιο το ζευγάρι, σε μια συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Έτσι τις επόμενες ημέρες, Ο Χάρι και η Μέγκαν θα βρεθούν μαζί μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αυτό φυσικά που κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών, είναι η απόφαση του ζεύγους να μιλήσει ανοιχτά για όλα, καθώς στη συγκεκριμένη συνέντευξη, η Μέγκαν θα περάσει σε λεπτομέρειες για τη ζωή της, πριν αλλά και κατά την παραμονή της στη βασιλική οικογένεια. Φυσικά όλοι γνωρίζουν πως οι σχέσεις της με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, δεν είναι καθόλου οι ιδανικές.

Άνθρωποι του παλατιού έχουν ήδη αρχίσει να αγωνιούν, σχετικά με τα όσα σχεδιάζει να αποκαλύψει η Μέγκαν Μαρκλ. Η συνέντευξη θα δοθεί στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ενώ η διάρκειά της δεν θα ξεπερνά τα 90 λεπτά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved