Μαρία Μπεκατώρου: Ο φόβος για τον κορονοϊό και το μέλλον του YFSF - All Star
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Ο φόβος για τον κορονοϊό και το μέλλον του YFSF - All Star

Μαρία Μπεκατώρου: Επέστρεψε ξανά στη σκηνή του YFSF

Και τη φετινή σεζόν, συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ANT1, με την ίδια μάλιστα να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη, αφού εκτός από το Still Standing παρουσιάζει ξανά το αγαπημένο της, YFSF. Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τον νέο κύκλο του λαμπερού σόου...

Φοβάσαι μήπως έχουμε πισω-γυρίσματα με τον κορονοϊό και «παγώσει» πάλι το σόου;

«Με φοβίζει ότι θα έχουμε πισω-γυρίσματα, αλλά ότι θα "παγώσει" δεν νομίζω. Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι και πιο έμπειροι. Τώρα πια έχουμε νέες συνθήκες και στην προετοιμασία των παικτών».

Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στην τηλεόραση λόγω του κορονοϊού;

«Έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και πιστεύω ότι ο κορονοϊός έχει επηρεάσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Ο κόσμος έχει γυρίσει πάρα πολύ στην ενημέρωση. Παράλληλα, επειδή είναι πολύ στο σπίτι, δείχνει μια συνέπεια και βλέπει πολύ και τις σειρές, όπως οι "Άγριες μέλισσες"».


Μέσα σου είδες αλλαγές από τον εγκλεισμό της πανδημίας;

«Έχω δει αλλαγές, γιατί και εγώ συναναστρέφομαι ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά. Κατά τη γνώμη μου, που είμαι πολύ αισιόδοξη, πιστεύω ότι θα βγούμε και από αυτό, αλλά όχι αλώβητοι. Νομίζω ότι εγκαινιάζεται παγκοσμίως μια νέα πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν αυτή θα είναι καλύτερη από επηρεάσει πιο πολύ τον κόσμο, την προηγούμενη. Νιώθω ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν θα μας αρέσουν. Δεν με τρομάζει, αλλά με προβληματίζει».

Σκέφτεσαι μήπως πως όλο αυτό που ζούμε, γράψει άσχημα μετά από καιρό;

«Για να τελειώσει αυτό το πράγμα εντελώς, έχουμε δρόμο ακόμα. Αλλά πιστεύω, πως όταν τελειώσει θα είμαστε τόσο συνηθισμένοι στη νέα πραγματικότητα, που καλά, καλά δεν θα αγκαλιαζόμαστε. Στην αρχή θα είμαστε παγωμένοι»

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved