Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Προσπάθησα να δω την παράσταση και δεν τα κατάφερα»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Προσπάθησα να δω την παράσταση και δεν τα κατάφερα»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ο κορονοϊός, η νέα καθημερινότητα και το μέλλον του θεάτρου...

Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, ενώ περιμένει όλες τις εξελίξεις μετά την πανδημία του covid-19 οι οποίες και θα επηρεάσουν το επάγγελμά της ως ηθοποιός. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για όλα, ενώ παραδέχτηκε πως παρά την προσπάθειά της, δεν κατάφερε να παρακολουθήσει παράσταση μέσω Live Streaming...

-Θέατρο Live Streaming;. Το θεατρικό υποκατάστατο της εποχής;

«Αυτού του είδους οι παραστάσεις βασίζονται στο στερητικό κάποιων θεατών, που το αγαπούν το θέατρο. Επίσης, είναι και για εμάς ανάγκη. Δεν δουλεύουμε εδώ και ένα χρόνο. Το θέατρο δεν γίνεται να το περιορίσουμε σε κουτάκι. Καταλαβαίνω να δεις μια παράσταση όταν έχει κάνει εγγραφή για Live Streaming. Προσπάθησα να δω το "Τρίτοι Στεφάνι", με τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Κίτσου, αλλά τα κατάφερα».


- Τη συνέχεια της παράστασης, «Σμύρνη μου, αγαπημένη στην οποία συμμετέχετε, θα τη δούμε καλοκαίρι;

«Το καλοκαίρι δεν θα τη δούμε γιατί θα ξεκινήσει προφανώς η ταινία της Μιμής Ντενίση "Σμύρνη μου, αγαπημένη". Το δικό μας, "Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη" εύχομαι και φαντάζομαι ότι θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν. Θα δούμε...»


- Πώς κυλά η ζωή σας καραντίνα;

«Η καραντίνα μας έμαθε να δημιουργούμε την καθημερινότητα μας μέσα. Διαβάζω πάρα πολύ. Προσπαθώ να σκαρώσω γραπτά κάποιες προσωπικές σημειώσεις μέχρι και ιδέες για πιθανές μελλοντικές δουλειές, Αρκετή γυμναστική, κάνω πιλάτες. Όλα άπτονται του μέλλοντος, οπότε... το ρίχνω στα όνειρα μου»

Πηγή: Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved