Λάρι Κινγκ: Απέκλεισε από τη διαθήκη τη σύζυγό του - Τι ισχυρίζεται η 61χρονη
Showbiz

Λάρι Κινγκ: Απέκλεισε από τη διαθήκη τη σύζυγό του - Τι ισχυρίζεται η 61χρονη

H Σον Κινγκ, η τελευταία σύζυγος του Λάρι Κινγκ προσβάλει νομικά την διαθήκη του εκλιπόντος από την οποία η ίδια αποκληρώνεται από μια περιουσία ύψους περίπου 2 εκατ. δολαρίων.

Ο Λάρι Κινγκ τροποποίησε την διαθήκη του στις 17 Οκτωβρίου 2019, ζητώντας την ισότιμη κατανομή της περιουσίας του ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στα πέντε παιδιά του σε περίπτωση θανάτου του, αποκλείοντας την τελευταία σύζυγό του από αυτήν.

Η διαθήκη αυτή είχε γραφτεί δύο μήνες μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από την Σον, τον περασμένο Αύγουστο.

Το ζήτημα έγινε ακόμη πιο περίπλοκο όταν το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2019, η οποία όμως δεν είχε ακόμη διευθετηθεί στο δικαστήριο.

Μάλιστα, η Σον Κινγκ επιμένει ότι ο χωρισμός της από τον Λάρι Κινγκ ήταν «απλώς προσωρινός και ότι οι δυο τους προσπαθούσαν να επανασυνδεθούν». Και μέσω του συνηγόρου της, η ίδια διατείνεται ότι στα τελευταία του ο Λάρι Κινγκ δεν είχε «σώας τας φρένας» και ότι πιθανότατα η τροποποίηση που την απέκλεισε από την περιουσία του, «συντάχθηκε ενώ ο θανών ήταν υπό την επήρεια προ εγχειρητικής φαρμακευτικής αγωγής, για μια επέμβαση στην καρδιά του».

Τέλος, η Σον ισχυρίστηκε πως είχε έρθει ξανά κοντά στον πρώην σύζυγό της και πρόσθεσε πως οι Τσανς και Κάνον, οι δυο γιοι της που απέκτησε με τον Λάρι Κινγκ, σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι δεν είχε συμπεριληφθεί στην κληρονομιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved