Έλλη Κοκκίνου: 4+1 πολύ σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της, Αλέξανδρο
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: 4+1 πολύ σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της, Αλέξανδρο

Έλλη Κοκκίνου: O γιος της μεγάλωσε και η γνωστή τραγουδίστρια τον καμαρώνει καθημερινά...

Μετρά πάνω από 2 δεκαετίες στο χώρο της μουσικής, ενώ από την αρχή της καριέρας της, μέχρι και σήμερα, η ίδια δεν θέλησε ποτέ να βγάλει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

Η Έλλη Κοκκίνου, στα 50 της χρόνια, παραμένει άκρως εντυπωσιακή, έχοντας παράλληλα αρκετές επιτυχίες αλλά και μεγάλες συνεργασίες, τις οποίες αρκετοί συνάδερφοί της θα ζήλευαν.

Μητέρα ενός αγοριού, η γνωστή τραγουδίστρια ήταν για αρκετά χρόνια απόμακρη από τα social media και κυρίως με τις φωτογραφίες που είχαν να κάνουν με την καθημερινότητά της εντός σπιτιού.

Η Έλλη Κοκίνου, τα τελευταία χρόνια δείχνει να έχει αλλάξει στάση, αφού συχνά θα ανεβάσει φωτογραφίες στο instagram από το εσωτερικό του σπιτιού της, αλλά και τα νόστιμα φαγητά που θα ετοιμάσει για τον γιο της, Αλέξανδρο! Σε αυτό που παραμένει βέβαια σταθερή, είναι στην απόφασή της να κρατά μακριά τον μικρό της από τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, μιας και ίδιος είναι ανήλικος.

Ωστόσο σε κάθε γενέθλια του Αλέξανδρου, ο Έλλη Κοκκίνου θα ανεβάσει φωτογραφία του γιου της, λαμβάνοντας μάλιστα αρκετά θετικά μηνύματα για εκείνον.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved