Όταν η Κατερίνα Καινούργιου διαισθανόταν πως κάτι καλό θα συμβεί στη ζωή της Ηλιάκη
Showbiz

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου διαισθανόταν πως κάτι καλό θα συμβεί στη ζωή της Ηλιάκη

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη!

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...», έγραψε και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα! Η όμορφη παρουσιάστρια εδώ και δυο μήνες περίπου έχει μετακομίσει στη Ζυρίχη, εκεί οπού εργάζεται ο σύντροφό της.

Κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας οι ευχές έπεσαν «βροχή» και ανάμεσα σε αυτές και της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μάλιστα το πρωί της Δευτέρας (15-02) μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την Μαρία Ηλιάκη λίγο μετά την γνωστοποίηση του ευχάριστου γεγονότος για να της ευχηθεί και δεν στάθηκε μόνο στο σχόλιο που της έκανε δημόσια στο Instagram κάτω από τη φωτογραφία της.

«Χάρηκα πάρα πολύ. Τι σας είχα πει αγαπημένοι μου τηλεθεατές; Δύο εγκυμοσύνες. Το ήξερα, αλλά όχι από τη Μαρία. Η Μαρία είναι πολύ καλά. Επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα, της ευχήθηκα», είπε μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή της. Η ίδια πριν από καιρό είχε αποκαλύψει on air πως είχε δει στο όνειρό της, την Μαρία Ηλιάκη και διαισθανόταν πως κάτι καλό θα της συμβεί και τελικά έπεσε μέσα.

«Την είδα στον ύπνο και της έστειλα μήνυμα. Της είπα ότι “σε είδα στον ύπνο μου, είδα ότι παντρεύεσαι και δεν με κάλεσες και εγώ έκλαιγα” και μου είπε “αν παντρευτώ θα το μάθεις”. Εύχομαι να είναι καλά και στη φωτό που ανέβασε με τον σύντροφό της, μου φάνηκε ευτυχισμένη και νιώθω ότι κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή της ή θα συμβεί», είχε πριν από ενάμιση μήνα περίπου.

Δες στο βίντεο τι είχε πει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved