Τάσος Νούσιας: Το «όχι» στις Άγριες μέλισσες, η γυναίκα του και η 12χρονη κόρη του!
Showbiz

Τάσος Νούσιας: Το «όχι» στις Άγριες μέλισσες, η γυναίκα του και η 12χρονη κόρη του!

Τάσος Νούσιας σε πρόσφατη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το «όχι» στις Άγριες μέλισσες, η γυναίκα του και η 12χρονη κόρη του!

Πέρυσι αρνήθηκες να συμμετάσχεις στις «Άγριες μέλισσες», και μάλιστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δούκα, εξαιτίας των πολλών επεισοδίων της σειράς.

Εκεί ήταν ξεκάθαρο εξαρχής ότι το σίρι­αλ θα ήταν καθημερινό. Στη δεδομένη πε­ρίπτωση γνώριζα για δύο επεισόδια την εβδομάδα, γεγονός που διασφαλίζει τη φροντίδα ενός εβδομαδιαίου προγράμμα­τος και όχι καθημερινού, παρόλο που οι «Άγριες μέλισσες» είναι μια εξαιρετική δου­λειά. Έχουν κάνει την καριέρα τους και συ­νεχίζουν με τεράστια επιτυχία. Είναι σπου­δαίο το αποτέλεσμα της σειράς.

Εκ των υστέρων, μετάνιωσες που απάντησες αρνητικά;

Ζήλεψα με την καλή έννοια το άρτιο αποτέ­λεσμα. Είναι εξαιρετική δουλειά. Υπήρχαν όμως και διάφορες παράλληλες υποχρε­ώσεις εκείνη την περίοδο. Εκ των πραγμά­των, από θέμα χρόνου δεν ήταν εφικτό να το κάνω. Έτρεχαν οι παραστάσεις. Φέτος, με τα θέατρα κλειστά, τουλάχιστον έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε πιο απαιτητι­κές χρονικά τηλεοπτικές δουλειές.

Σου λείπει το θέατρο;

Το θέατρο είναι ο τρόπος άσκησης του ηθοποιού, αν και με τον όρο 7η τέχνη ανα­φερόμαστε στο σινεμά, το οποίο πάλι θέ­λει άλλη διαχείριση από τον ηθοποιό, απαι­τεί τις δικές του δεξιότητες, οπότε αυτονο­μείται. Μέχρι στιγμής, δεν μου λείπει το θέ­ατρο, γιατί είμαι σε ένα γύρισμα ολημερίς. Οπότε, αν είχα και μία παράσταση ταυτό­χρονα, θα διαλυόμουν. Και επειδή αυτός ο χρόνος εδώ περνά πολύ δημιουργικά, είπα «Είμαστε συγκεντρωμένοι σε ένα κομμάτι». Τις επόμενες εβδομάδες, άλλωστε, θα ξε­κινήσω ξανά πρόβες για το θεατρικό «Μα­ρία Στιούαρτ».

Έρχομαι και στην προσωπική σου ζωή. Είσαι παντρεμένο: με τη Μαρλέν Καμίνσκι, επίσης ηθοποιό αλλά και σκηνοθέτιδα. Είναι σημαντικό για τη σχέση σας ότι μιλάτε την ίδια γλώσσα;

Φυσικά είναι σημαντικό. Άλλωστε γνωρι­στήκαμε μέσα από τη δουλειά. Είμαστε συνέχεια μαζί στο θέατρο.

Τι αγαπάς σε εκείνη;

Πολλά πράγματα.

Έχεις μια κόρη δώδεκα ετών. Όταν έγινες πατέρας αισθάνθηκες ότι μπήκες σε μια καινούργια πορεία ζωής;

Πάντα, όταν έρχεται ένας νέος άνθρωπος στη ζωή μας, αλλάζει όλο το πεδίο. Ο ερ­χομός της κόρης μου με ωρίμασε. Ήταν τεράστια χαρά, αλλά και τεράστια ευθύνη ταυτόχρονα. Ένα κομμάτι είναι όσα κάνεις στη ζωή σου και ένα άλλο πολύ μεγάλο το πώς συνδέεσαι με το παιδί, πώς το νουθε­τείς, του μιλάς, αν είσαι επαρκής. Είναι μια υπέροχη συνύπαρξη.

Τι σου έχει μάθει η κόρη σου;

Το παιδί έρχεται να ολοκληρώσει τον κύ­κλο της πρωταρχικής σχέσης που έχεις και εσύ με τους γονείς σου. Εκεί αντιλαμβάνε­σαι τους δικούς σου γονείς. Έρχεσαι στη θέση τους. Αυτό είναι ένα σπουδαίο πρώτο μάθημα που παίρνεις. Όταν δεν έχεις έρθει στην άλλη μεριά, παλεύεις πάντα με άλυτα θέματα μέσα σου. Οπότε ένα παιδί με έναν τρόπο λύνει τη δική σου σχέση με τους γο­νείς σου. Είναι νομίζω ένα σημαντικό πεδίο το οποίο πρέπει να διαβείς για να ολοκλη­ρωθείς ως άνθρωπος. Όπως και να γίνεις παππούς και γιαγιά, όπου επαναπροσδιορί­ζεις τη σχέση με το παιδί σου, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved