Τσουβέλας: Αποκαλύπτει τα πιο περίεργα σκηνικά που του έχουν συμβεί στο ΤΑΞΙ!
Showbiz

Τσουβέλας: Αποκαλύπτει τα πιο περίεργα σκηνικά που του έχουν συμβεί στο ΤΑΞΙ!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει "ΤΑΞΙ".

Έχει δουλίτσα με το ταξί ή η καραντίνα σας τα χάλασε;

«Στο τηλεοπτικό ταξί υπάρχει δουλίτσα, γιατί ο κόσμος επιθυμεί και να μπει στο ταξί και να κερδίσει χρήματα και να περάσει καλά».

Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο κόνσεπτ;

«Η επαφή με τον κόσμο, γιατί όλο αυτό το διάστημα έχω επαφή με τους ανθρώπους -τώρα με απόσταση αναγκαστικά- και μου άρεσε ότι αυτοί θα γίνονταν πρωταγωνιστές κι εγώ θα τους βοηθούσα σε αυτό».

Γενικότερα, η επαφή με τον κόσμο είναι αυτό που επιζητάτε μέσα από τη δουλειά σας;

«Νομίζω ότι και από τη δουλειά μας γινόμαστε καλύτεροι αν αυτό που κάνουμε μας αρέσει και το αγαπάμε, αλλά και η τριβή με τον κόσμο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Νομίζω ότι είναι και το ζητούμενο της εποχής η επαφή, γιατί ο κόσμος ολοένα και κλείνεται στον εαυτό του και δεν εκφράζεται γενικότερα, είναι καχύποπτος, δεν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο. Πιστεύω ότι η κουβέντα και η επαφή αυτού του τύπου μας κάνει καλύτερους».

Ποιο είναι το πιο τρελό που σας έχει συμβεί με το ταξί;

«Ένας τύπος που τον έπιασε κρίση κλειστοφοβίας. Συνήλθε αμέσως ο άνθρωπος, αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα λίγο μη συμβεί κάτι. Και επίσης τα βρισίδια στο δρόμο. Όταν κλείνεις κάποιον ή καθυστερείς, δεν είναι πια όπως παλιά που ο κόσμος έβλεπε ένα τηλεοπτικό συνεργείο και χαιρόταν, τώρα φωνάζουν», σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved