Χριστίνα Μπόμπα: Παραμένει στο νοσοκομείο – Η νέα φώτο και το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Παραμένει στο νοσοκομείο – Η νέα φώτο και το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη!

H Χριστίνα Μπόμπα εξακολουθεί να είναι στο νοσοκομείο.

Βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής, 14 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Χριστίνα, που περιμένει δίδυμα και είναι κοριτσάκια!

Happy Valentine’s day. Εμάς σήμερα μας βρήκε η μέρα στο νοσοκομείο (όλα είναι καλά και περαστικά ευτυχώς) και σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας. Υ.Γ. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας σήμερα» είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της και έτσι έκανε γνωστό ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Και ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε με τη σειρά του ένα story στον δικό του λογαριασμό, στο οποίο η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με έναν λούτρινο αρκούδο και ένα τριαντάφυλλο λόγω της ημέρας των ερωτευμένων. Ο παρουσιαστής σχολίασε: «Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα… Είμαστε καλά και οι τέσσερις! Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμα κι εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως! Σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Σήμερα, 19 Φεβρουαρίου ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μία φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα που παραμένει στο νοσοκομείο και έχει ακόμα τον ορό στο χέρι της και σχολίασε «Μετά από αρκετά μπες βγες, είμαστε ακόμα εδώ… ελπίζω όχι για πολύ»!

Δες τη νέα φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα μέσα από το νοσοκομείο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved