Τελευταία εξέλιξη: Νέα μήνυση για βιασμό σε βάρος γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη
Showbiz

Τελευταία εξέλιξη: Νέα μήνυση για βιασμό σε βάρος γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη

Τελευταία εξέλιξη στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ακόμα μία μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με την οποία καταγγέλλεται γνωστός ηθοποιός- σκηνοθέτης για βιασμό 14χρονου μαθητή το 2010.

«Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί» τόνισε σε δήλωση του ο δικηγόρος του μηνυτή, Γιάννης Βλάχος ο οποίος διευκρίνισε πως το έγκλημα φέρεται να έγινε το 2010 όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β´ τάξης Γυμνασίου.

Ο μηνυτής φέρεται να κατονομάζει ως δράστη «πασίγνωστο-ηθοποιό το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίος εντόνως τη δημοσιότητα».

Ο κ. Βλάχος ζήτησε την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης προκειμένου «να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερόμενου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός – σκηνοθέτης εμφανίζεται να προσέγγισε τον ανήλικο, ο οποίος δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, στην πλατεία του Μεταξουργείου με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο , προβάλλοντάς του τον κύκλο των γνωριμιών του.
Και φέρεται να υποστηρίζει ότι συχνά πήγαιναν σε συναυλίες μέχρι που ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του. Το θύμα κάνει λόγο και για άλλα παιδιά που ο καταγγελλόμενος δεχόταν στο σπίτι του.

Στη διάθεση της δικαιοσύνης θέτει η υπουργός Πολιτισμού ,Λίνα Μενδώνη όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων του προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση στην υπόθεση των καταγγελιών με επίκεντρο πρόσωπα από το χώρο του θεάτρου. Επίσης, κατάθεσε μηνυτήρια αναφορά – υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος από τη δικαιοσύνη. Η αναφορά της διαβιβάζεται αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να συσχετιστεί με την ερευνώμενη υπόθεση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved