Βάσια Παναγοπούλου: «Έφθασε η ώρα να ανοίξουν τα στόματα»
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: «Έφθασε η ώρα να ανοίξουν τα στόματα»

Η Βάσια Παναγοπούλου παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Ωστόσο, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Εσένα, τι είναι αυτό που σε κάνει πιο δυνατή;

Εμένα αυτό που με κάνει πιο δυνατή είναι ότι ικανοποίησα πολλά πράγματα ματαιοδοξίας -και όχι μόνο-, ευτυχώς, σχετικά νωρίς. Αυτό με έκανε να μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Στάθηκα απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία ήρθε στη ζωή μου. Δεν το έβαλα στα πόδια σαν ποντίκι. Όλα αυτά με έκαναν να έχω μεγάλη αυτοεκτίμηση. Από την άλλη, δεν λογάριασα ποτέ το γύρω γύρω του θεάτρου και έκανα τρία παιδιά, τα οποία είναι η δύναμή μου. Ό,τι κάνω στη ζωή μου έχω κάπου να το αφιερώσω. Επίσης, δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που θέλουν να πεθάνουν πάνω στο σανίδι. Όταν το ακούω αυτό, ανατριχιάζω.

Για όλα αυτά σε έχει βοηθήσει η δουλειά που έχεις κάνει με τον εαυτό σου;

Από μικρή ηλικία προσπάθησα να μη χάσω την επαφή με την πραγματικότητα. Επίσης, είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου να μη με νοιάζει τό σο πολύ ποια θα είναι η μορφή του σώματος μου κ.ο.κ.Έχω τρία παιδιά από τις πέντε φορές που έμεινα έγκυος, καθώς τις άλλες δύο απέβαλα. Το γεγονός, όμως, ότι είχα αποφασίσει ότι το άλφα και το ωμέγα είναι τα παιδιά μου με έκανε να μην είμαι τρελαμένη. Αυτά είναι τα δικά μου «θέλω» και τα δικά μου «πιστεύω».

Τηλεοπτικά, σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι καινούργιο;

Η πρόταση του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου να συμμετάσχω στο «Τατουάζ» ήρθε σε μία περίοδο που ήθελα να φύγω από την Αθήνα και, πραγματικά, πέταξα τη σκούφια μου. Επίσης, φυσικά, μου άρεσε ο ρόλος. Από εκεί και πέρα, σαφώς αγαπάω την τηλεόραση και θα ήθελα να κάνω κάτι, αρκεί να αξίζει τον κόπο. Να είναι κάτι καλό.

Το τελευταίο διάστημα πολλοί και πολλές συνάδελφοι σου καταγγέλλουν ότι έχουν υποστεί βία σε οποιαδήποτε μορφή της. Ποια είναι η άποψη σου;

Ο κορονοϊός μας ανάγκασε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και να αναμετρηθούμε με όσα μας βασανίζουν.Έφθασε η ώρα να ανοίξουν τα στόματα. Αυτό μόνο καλό είναι. Οτιδήποτε σάπιο, βρώμικο, σκοτεινό υπάρχει, σε οποιονδήποτε χώρο, πρέπει να παλέψουμε να ξεριζωθεί. Ζούμε σε μια εποχή, σ' αυτόν τον τομέα, επανάστασης. Βέβαια, χρειάζεται ψύχραιμος και σωστός χειρισμός απ' όλους τους παράγοντες, προκειμένου να κρατηθούν τα όρια.

Επομένως, είσαι υπέρ αυτών που θέλουν να μιλήσουν...

Είμαι πάντα υπέρ αυτών των ανθρώπων που εξωτερικεύουν οτιδήποτε βασανίζει την ψυχή τους. Είτε περνάνε κατάθλιψη, είτε έχουν θέμα με τον ερωτικό - σεξουαλικό προσανατολισμό τους, είτε υπαρξιακό. Δεν πρέπει να κρύβεις ό,τι σε βασανίζει. Από εκεί και πέρα, αν ανοίξουν όλα τα στόματα, από τον χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της μουσικής, να 'σαι σίγουρος ότι θα ακούσουμε εξωφρενικά πράγματα.

Εσύ είχες ακούσει όλα αυτά που δημοσιοποιούνται καθημερινά ή υπήρξαν κάποια πράγματα που ξεπέρασαν τη φαντασία σου;

Για να είμαι ειλικρινής, υπήρξαν κάποια πράγματα που ξεπέρασαν τη φαντασία μου. Διάβασα τη συνέντευξη ενός παιδιού που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση και ακόμη και τώρα που σου το λέω ταράζομαι. Μου 'ρχεται να βάλω τα κλάματα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος κακοποιείται με αυτόν τον τρόπο. Ξεπερνά κάθε φαντασία, είπε η Βάσια Παναγοπούλου στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved