Δημήτρης Λιγνάδης σε Λίνα Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνος, θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη»
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης σε Λίνα Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνος, θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη»

Στους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Πολιτισμού μίλησε η κυρία Λίνα Μενδώνη για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Λίγη ώρα μετά ήρθε η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες», είπε ο ίδιος στο Mega.

H Λίνα Μενδώνη, νωρίτερα μιλώντας σε ενημέρωση στους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Πολιτισμού η κυρία Μενδώνη ανέφερε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν υπήρξε ποτέ προσωπικός της φίλος και πως ο ίδιος δεν προέκυψε ξαφνικά στο Εθνικό Θέατρο το 2019 αλλά πως έχει μια σχέση αδιάλειπτη με το Εθνικό Θέατρο.

«Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε.», είπε η κυρία Μενδώνη.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του αυτός εξακολουθούσε να επιμένει».

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πως πρόκειται για fake news όσα λέγονται ότι η ίδια και ο πρωθυπουργός είναι προσωπικοί φίλοι του Δημήτρη Λιγνάδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved