Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με το μωρό της στον Εθνικό κήπο! Το causal look και η τέλεια σιλουέτα της
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με το μωρό της στον Εθνικό κήπο! Το causal look και η τέλεια σιλουέτα της

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή τους βιώνουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.

Το ζευγάρι έζησε την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ανήμερα τα Χριστούγεννα όταν η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ήταν κάτι που ποθούσαν και οι δύο πολύ καθώς ήθελαν να δημιουργήσουν την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν. Από εκείνη τη μέρα η Τζένη Μπαλατσινού έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα του νεογέννητου γιου της, ο οποίος φυσικά έχει σκορπίσει την απόλυτη ευτυχία στις οικογένειές τους.


Ήδη μάλιστα το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, έχει αποφασίσει το όνομα που θα δώσει στον πρίγκιπά του.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο. Ένα νησί που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό ξεκούρασης και χαλάρωσης της παρουσιάστριας.

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν πιο όμορφη από ποτέ στη βόλτα που πρόσφατα έκανε με το μωρό της. Έχοντας για παρέα τις καλές τις φίλες, Σμαράγδα Καρύδη και Έλενα Σκουλά απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τον περίπατό της μαζί με τον μπέμπη της στον Εθνικό Κήπο.

Ντυμένη casual και με μια απίθανη σιλουέτα τράβηξε πάνω της όλα τα φλας. Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο gossip-tv.gr.

Δες τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved